Anca Țurcașiu arată senzațional la cei 52 de ani ai săi și nu ascunde nicio secundă lucrul acesta. Superba artistă s-a fotografiat din nou în costum de baie, la malul mării, spre bucuria fanilor săi. Care este secretul său pentru a se menține în formă de atâția ani? Este vorba despre o dietă pe care o ține de mai bine de 30 de ani.
Vedeta de 52 de ani nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fără intervenții estetice și alte artificii de înfrumusețare, Anca Țurcașiu este una dintre vedetele din România despre care se poate spune că arată impecabil. Recent, ea a făcut o escapadă pe litoral și, așa cum obișnuiește de fiecare dată, a realizat și o mică sedință foto pe malul mării
Artista se bucură de toate momentele libere pe care le are și profită pentru a se relaxa și bucura din plin de ceea ce îi oferă viața. Asta după ce, știm cu toții, în urmă cu doi ani a trecut printr-un divorț dureros de medicul stomatolog Cristian Georgescu, alături de care a stat 22 de ani.

Vedeta a recunoscut că a fost mereu obsedată de greutatea ei motiv pentru care, de ani buni, alege să ducă un stil de viață sănătos. Este atentă la ce mănâncă, ba chiar a devenit vegetariană, practică mult sport, dar și gena este cea care o ajută să arate atât de bine la cei 52 de ani.
Anca Țurcașiu și-a schimbat radical stilul de viață la începutul anilor 90, atunci când i se părea că nu este suficient de slabă. Ea a renunțat atunci la carne și până în ziua de astăzi nu a mai consumat. „E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent.”, a spus ea pentru revista Viva.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]De asemenea, un alt secret al trupului său de invidiat este folosirea unui anumit tip de apă. Este vorba despre o apă ionizată alcalină pe care o utilizează în tot ceea ce face.
„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.
Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și ierbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a spus Anca Turcașiu pentru click.ro.