Fiica lui Irinel Columbeanu, antreprenoare la 13 ani! Cu ce se ocupă Irinuca în America

Redacția IMPACT 12.05.2020, 14:58
Fiica lui Irinel Columbeanu, antreprenoare la 13 ani! Cu ce se ocupă Irinuca în America

În ciuda faptului că Irinel Columbeanu a fost executat silit și a ajuns să fie aproape falit, fiica lui Irina a ajuns pe culmi mari, am putea spune. Adolescenta în vârstă de 13 ani locuiește acum cu Monica Gabor, în SUA, unde duce cu totul altfel de viață.

Fiica lui Irinel Columbeanu, în pași mici către un succes în online

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are stofă de afaceristă. Tânără este vloggeriță la doar 13 ani și a revenit abia acum în online, după 10 luni absență. Pentru că Irina locuiește acum în Statele Unite, alături de mama sa și de Mr. Pink, i s-a oferit oportunitatea de a se implica mai mult în businessul familiei. Mezina familiei a promovat recent niște măști pentru protecție, pe pagina sa de Instagram.

„Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!”, a scris adolescenta pe Instagram.

Tot pe Instragram, Irinuca se bucură de un număr extrem de mare de urmăritori (145.000) care o apreciază și o urmăresc constant.
Fetița este susținută de părinții ei în activitatea online de zi de zi. Și în perioadele în care stătea cu Irinel Columbeanu, acesta este și cel care o filma uneori, în vreme ce Monica Gabor o promovează intens pe rețele sociale și împărtășește cu prietenii virtuali clipurile fiicei sale, cu care se mândrește. Mai mult, micuța se poate mândri și ea, la rândul său, cu cei 352.000 de abonați, pe canalul său de YouTube, la doar 13 ani.

În 2019 au apărut zvonuri potrivit cărora, după ce a mers într-o vizită în SUA, la mama sa, Irinuca a rămas definitiv acolo, alături de Monica Gabor și de Mr. Pink. Tânără ar fi trebuit, teoretic, să se întoarcă acasă, în România, alături de tatăl ei, în luna septembrie, unde trebuia să înceapă cursurile la Școala Franceză, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Urmăriți Impact.ro și pe