Lovitură cruntă pentru Irinel Columbeanu! Ce veste a primit la 63 de ani. Judecătorii au dat decizia

Redacția IMPACT 10.05.2020, 14:56
Lovitură cruntă pentru Irinel Columbeanu! Ce veste a primit la 63 de ani. Judecătorii au dat decizia

Omul de afaceri a suferit o lovitură grea, în plină pandemie cu noul virus. Irinel Columbeanu a primit o veste nu tocmai ușoară, din partea judecătorilor. De aceea, la cei 63 de ani, fostul soț al Monicăi Gabor s-a văzut nevoit să facă demersuri deloc plăcute.

Lovitură cruntă pentru Irinel Columbeanu!

Irinel Columbeanu a fost nevoit să facă schimbări serioase, în ultima vreme. S-a aflat că omul de afaceri a renunțat la chiar și la mașinile foarte scumpe despre care se știa că le deține, în valoare de sute de mii de euro. De asemenea, acesta a renunțat chiar și la locuințele sale, pentru că a primit o decizie a instanței, de-a fi executat silit. Omul de afaceri a pierdut chiar și vila de la Izvorani.

Lovitură cruntă pentru Irinel Columbeanu! Ce veste a primit la 63 de ani. Judecătorii au dat decizia
Irinel Columbeanu a fost executat silit, la vârsta de 63 de ani, pentru suma de 3 milioane de euro

Ce veste a primit la 63 de ani. Judecătorii au dat decizia

De curând, a fost nevoit să se mute, locuind în chirie, într-un apartament cu două camere, după ce a fost evacuat din cartierul Cosmopolis, unde a stat o perioadă. Afaceristul a fost executat silit pentru suma de 3 milioane de euro și s-a mutat cu Oana, iubita lui cu mult mai tânără, în zona Colentina, din Capitală. Instanța de judecată a aprobat ca Irinel Columbeanu să fie silit, într-un dosar de 3 milioane de euro. Potrivit celor de la  cancan.ro, acesta a fost nevoit să își scoată la vânzare și autoturismul marca Bentley, la un preț de 29.000 de euro, cu care făcea furori în momentul în care era însurat cu Monica Gabor.

Problemele financiare ar fi debutat pentru Irinel Columbeanu în anul 2012, când nu a reușit să își mai achite ratele pentru un credit pe care îl efectuase în 2007, pentru suma de 5,5 milioane de euro. Banca a încercat recuperarea datoriei și a prejudiciului, iar în toamna anului trecut i-a fost pus sechestru pe vila din Izvorani.

„Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, se arată în decizia instanței de judecată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI