Imaginile cu care fiica lui Ion Țiriac face furori pe internet. Ioana Natalia, asaltată de complimentele fanilor

Stan Filon 07.08.2022, 11:28

Singura fiică a lui Ion Țiriac a devenit o adevărată divă. Tânăra arată ca un star de cinematograf, iar bărbații roiesc în jurul său. Ioana Țiriac știe că arată foarte bine și își incită fanii pe rețelele sociale cu fotografii care mai de care mai atrăgătoare. Așa s-a întâmplat recent, când fiica miliardarului a postat o imagine foarte sexy. Tânăra este îmbrăcată într-o cămașă transparentă, care a pus pe jar imaginația bărbaților.

Imaginile cu care fiica lui Ion Țiriac face furori pe internet

Ioana Țiriac a pozat din nou provocator și a urcat fotografiile pe Internet. Rețelele sociale s-au încins instant, mai ceva ca temperatura de-afară, după ce fiica lui Ion Țiriac și-a lăsat la vedere formele apetisante. Fiica miliardarului român a purtat o cămașă deschisă la nasturi, iar fanii s-au înghesuit în comentarii să o complimenteze.

Postarea a adunat zeci de comentarii, dintre care majoritatea au venit de la bărbați. „Regină!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Perfect Baby”, „Wow” , au fost doar o parte din mesajele primite de fiica lui Ion Țiriac.

Imaginile cu care fiica lui Ion Tiriac face furori pe internet
Fotografia care a atras un val de complimente
foto – Instagram

Cadou de 350.000 de dolari

Ioana Țiriac e urmărită de aproape 26.000 de persoane pe Instagram, iar numărul urmăritorilor săi crește de la o zi, la alta. Ca și celebrul său tată, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami.

Tânăra a postat imagini de la competiție, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position. Ion Țiriac și-a dorit chiar să construiască un circuit de Formula 1 în România, însă proiectul a rămas în stand-by.

Ioana a primit, la finalul anului trecut, un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde. În ălus, Mercedes-ul AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h costă nu mai puțin de 350.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...