O prezentatoare de la Prima TV se luptă de un an cu o boală cumplită. Abia acum a povestit: „Zâmbeşte! Cum să fac asta?”

Ana Anitoiu 26.07.2022, 13:46

O prezentatoare de la Prima TV se luptă de un an cu o boală cumplită. Vedeta a povestit abia acum despre momentul în care a primit diagnosticul și despre ce a urmat de atunci și a dezvăluit care-i sunt cele mai mari dorințe.

Prezentatoarea de la Prima TV, despre momentul când a aflat că are o boală cumplită

Luciana Indre este o luptătoare. Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV a povestit că în iunie anul trecut nimic nu prevestea coșmarul ce avea să înceapă doar două luni mai târziu, când a început să o îngrijoreze un nodul la sân.

Deși primul medic i-a spus să meargă liniștită acasă și să revină la control peste trei săptămâni, Luciana Indre a cerut și o a doua opinie, de la medicul Angelica Chiorean, cu care își dorea să facă o emisiune.

„(Trăiesc astăzi, n.r.) pentru că în ziua controlului, fără să mai aștepte confirmările de la biopsie, RMN și restul investigațiilor, știind cât de important e timpul, m-a încurajat, mi-a explicat și m-a pregătit sufletește: E cazul să te pregătești pentru ceea ce va urma. Caută-ți urgent un medic oncolog!

În doar trei săptămâni de la ecografia inițială, am fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Iar dacă nu ceream o a doua părere, finalul ar fi fost deja scris. Recunoștință profundă, doamna doctor Angelica Chiorean!”, a scris Luciana Indre pe pagina sa de Facebook.

O prezentatoare de la Prima TV se lupta de un an cu o boala cumplita
Luciana Indre a dezvaluit ca s-a luptat cu o boala cumplita. Foto: Luciana Indre/ Facebook

Prezentatoarea de la Prima TV, despre tratamentele pe care le-a făcut

Din fericire, prezentatoarea TV a primit pe 20 iulie vestea că boala ei a intrat în remisie completă și că a intrat pe lista supraviețuitorilor. Luciana Indre a reușit să învingă diagnosticul cumplit după ce a ales să se trateze la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.

„În urma unor teste complexe, a reieșit că sunt compatibilă pentru a urma un tratament combinat între chimioterapie și imunoterapie. Încă de la prima ședință rezultatele au început să apară. (…)

După șase luni de chimioterapie, a venit și momentul intervenției chirurgicale: dublă mastectomie cu reconstrucție imediată. O operație traumatizantă în esență, dar ale cărei riscuri au fost minimizate datorită celor doi chirurgi excepționali: doctorul Patriciu Achimas și doctorul Maximilian Munteanu. (…)

Au urmat ședințele de chimioterapie adjuvantă, cu acele perfuzii roșii, timp de încă două luni. (…) S-a întâmplat exact de ziua mea, în 28 aprilie. Finalizasem și această parte a tratamentului, însă forma agresivă a bolii impunea continuarea cu ședințe de radioterapie. Doamna dr. Daniela Martin a avut grijă ca și această etapă să treacă cu bine”, a mai scris Luciana Indre.

Prezentatoarea TV a continuat să lucreze în timp ce s-a luptat cu boala. Ea a povestit că a auzit adesea: „Atenție, Luciana! Începem !… Zâmbește, te rugăm!” și că s-a agățat sufletește de aceste vorbe cu fiecare emisiune pregătită. Însă, se întreba în gând cum să facă să zâmbească, deoarece îi era tot mai greu.

Vedeta de la Prima TV, despre lecțiile pe care le-a învățat

Luciana Indre a dezvăluit și ce lecții a învățat după lupta cu boala cumplită. Prezentatoarea TV a spus că planul lui Dumnezeu pentru ea a fost ca în acest fel să înțeleagă că ziua de astăzi este cea mai importantă și singura ce îi aparține. „Astăzi și acum, sunt”, a scris ea.

Prezentatoarea de la Prima TV a mai scris că în tot acest parcurs către vindecare i-a fost alături tatăl ei, care i-a fost echilibru în viață și la vârsta de 14 ani, când mama ei a murit răpusă de cancer.

Luciana Indre îi sfătuiește pe români să meargă să-și facă analizele și să nu piardă nicio zi, ca să nu riște să se piardă pe ei înșiși. Acum, prezentatoarea nu își mai dorește decât să se bucure de toate răsăriturile și de toate apusurile care i-au fost date, să trăiască, și vrea să încerce să ajute cu tot ce-i stă în putere mai departe mame, surori sau prietene, după ce ea a primit o șansă uriașă. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a citi mesajul integral al prezentatoarei TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...