Cadoul uimitor primit de Inna din partea Global Records la petrecerea fastuoasă organizată în cinstea artistei. Imaginile vorbesc de la sine (Exclusiv)

Andra Daoud 23.06.2022, 23:25

Inna a bifat o performanță la care mulți artiști doar visează și a fost recompensată pe măsură. Artista este Best Female Artist în Europa, iar colegii de la casa de discuri cu care are contract au dat o petrecere în cinstea ei și i-au făcut un cadou de lux. Cu ce performanță se laudă cântăreața și cum a fost recompensată.

Cadoul de lux pe care l-a primit Inna de la Global Records

Inna se laudă cu un succes care a depășit demult granițele țării. Piesele ei sunt ascultate pe tot globul, iar acest lucru se vede în cifre. Recent, artista bifat o cifră rotundă și a ajuns la 10 miliarde de vizualizări și stream-uri pe platformele online. Momentul este unul foarte important în cariera Innei, iar cei de la Global Records, casa de discuri cu care artista are contract de ani buni, nu puteau lăsa să treacă momentul fără să îl marcheze.

Colegii Innei de la Global au organizat o petrecere în cinstea artistei și a succesului ei, într-o locație exclusivistă din București. Pe lângă petrecere, Inna a primit și un cadou de lux. În mijlocul petrecerii, Inna a fost invitată să deschisă un mistery box în care se afla o bijuterie pe patru roți, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, potrivit Playtech.ro.

Artista a primit un Ferrari F8 Tributo, o mașină sport care are sub capotă un motor V8 și peste 800 de cai putere. Mașina ajunge la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde și este o adevărată bijuterie pe patru roți. Prețul de catalog pornește de la 265.000 euro și poate ajunge până la 350.000 euro, în funcție de dotări.

Cel mai probabil colegii Innei de la Global Records au planificat de mult timp cadoul, pentru că Ferrari a anunțat că oprește producția pentru modelele F8 Tributo și F8 Spider, în primăvara acestui an.

Cadoul uimitor primit de Inna din partea Global Records 4
Ferrari-ul primit de Inna la petrecere

Inna a colaborat recent cu Sean Paul

Inna a bifat numeroase colaborări cu artiști internaționali, de-a lungul carierei. Pielese lansate alături de ei s-au bucurat de succes pe plan internațional, iar anul acesta și-a unit forțele cu Sean Paul, pentru o piesă care i-a cucerit pe fanii ei. „Up” se bucură de succes internațional, iar Inna a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să îl cunoască pe acesta și să colaboreze cu el.

„Noi ne-am cunoscut acum câțiva ani când eram amândoi în turneu în Japonia, am avut un concert pe aceeași scenă în Tokyo. Ulterior, ne-am întâlnit din nou în România, la Neversea, apoi am avut același avion spre Turcia și am tot discutat.

Eu lansasem piesa ‘Up’ care se bucura deja de feedback bun și managerul meu, Lucian, a simțit că Sean Paul s-ar potrivi excelent pe această piesă. A acceptat rapid, am filmat videoclip-ul și iată că piesa se bucură în continuare de aprecierea fanilor și susținerea radiourilor și televiziunilor, lucru care nu poate decât să mă bucure”, a declarat Inna, conform Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe