Inna a dezvăluit secretul siluetei sale. Ce alimente mănâncă vedeta pentru a se menține în formă „Nu am ținut dietă niciodată”

Iancu Andreea 18.05.2022, 12:51

Este frumoasă și are o carieră impresionantă, inclusiv peste hotare, însă este totodată și extrem de discretă atunci când vine vorba despre intimitatea sa. Pentru că este apreciată pentru modul în care arată, mulți și-au dorit să afle care este secretul siluetei pe care Inna o afișează tot mai des în ținute sumare. Vedeta nu a ezitat să dezvăluie ce alimente consumă zilnic, deși nu ține dietă.

Inna, despre secretul siluetei sale. Care sunt alimentele pe care le consumă zilnic

A cunoscut celebritatea în urmă cu ani buni și a devenit un nume recunoscut la nivel mondial. Dincolo de succesul său, Inna este apreciată și pentru frumusețea sa, motiv pentru care vedeta a dezvăluit câteva detalii despre silueta sa de invidiat. Artista se afișează tot mai des în ținute sumare, dezvăluindu-și trupul, motiv pentru care Inna a recunoscut ce secret ascunde silueta sa.

Puțini știu faptul că vedeta nu a ținut niciodată o dietă, astfel că factorul genetic, alimentația sănătoasă și sportul o mențin pe artistă într-o formă demnă de admirat. În plus, Inna a dezvăluit că nu se abține de la lucrurile care îi plac, alegând de multe ori să savureze o porție de paste sau pâine, însă evită să le consume în exces. Pe de altă parte, sportul este esențial pentru menținerea tonusului, însă este combinat cu o alimentație bazată pe produse sănătoase. Vedeta a recunoscut că a devenit vegană de ani buni.

„Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume.”, a povestit Inna într-un interviu pentru viva.ro.

Inna, dezvăluiri despre secretul siluetei sale
Inna afișează o siluetă de invidiat

Artista a dezvăluit cum arată o zi obișnuită din viața ei

Cu toții sunt obișnuiți să mai renunțăm la obiceiurile sănătoase din când în când, iar vedetele nu fac nici ele excepție. Deși este o femeie cu o formă de invidiat, Inna recunoaște că nu ezită să se bucure de micile plăceri culinare ale vieții. Artista consideră însă că excesele nu ar trebui să își găsească locul în stilul său de viață. Inna a povestit că obișnuiește să servească un mic dejun sănătos și să facă sport, având o zi plină de evenimente care o țin activă.

Viața de artist însă nu o lasă să aibă un program fix, oscilând între perioade aglomerate cu ore petrecute în studio și concerte, cu altele în care lucrurile sunt mai relaxate. Cu toate acestea, artista a reușit să descopere un echilibru.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme.”, a mai dezvăluit vedeta.

Inna trăiește, pe de altă parte, o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Deliric, alături de care a apărut în numeroase ipostaze inedite, în vacanțele cuplului. Cei doi par să formeze un cuplu sudat de mai bine de un an de zile, semn că relația lor este una armonioasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...