Ioana Ginghină a dat-o de gol pe Nicoleta Luciu. Ce se întâmplă cu bruneta în această perioadă: „E în focuri”

Stan Filon 23.06.2022, 13:35

Nicoleta Luciu trece prin emoții foarte mari, dar nu pentru ea, ci pentru fiul său, Zsolt Jr, care a susținut examenul de Evaluare Națională. Cea care a dat-o de gol pe vedetă a fost buna sa prietenă Ioana Ginghină, care a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro. Așadar primul născut al Nicoletei Luciu a absolvit clasa a VIII-a și a susținut examenul de Evaluare Națională, iar dacă totul merge bine urmează alte emoții, cele aduse de găsirea liceului potrivit.

Ioana Ginghină a dat-o de gol pe Nicoleta Luciu

Ioana Ginghină a acordat recent un interviu în care a vorbit despre viața sa și despre felul în care se înțelege cu fiica sa, Ruxandra. A adus vorba însă și despre Nicoleta Luciu, care acum trece prin emoții mari, deoarece fiul su cel mare, Zsolt Jr, a susținut examenul de Evaluare Națională și credea că și buna sa prietenă are aceleași emoții, însă nu este cazul, cel puțin anul acesta.

„Acum trece clasa a 8-a. Dacă dădea acum Capacitatea nu îmi mai ardea de evenimente. Știu că Nicoleta Luciu, că am vorbit cu ea zilele astea, era în „focuri”. Credea că sunt și eu, că noi am născut în același timp. Dacă ar fi avut și ea examen, cu siguranță nu eram aici (n.r. petrecerea Unica). Chiar dacă au fost subiecte ușoare, tot trebuia să fiu acolo, pe baricade”, a declarat actrița pentru EGO.ro. Ioana Ginghină este o mamă cool, care știe cum să se comporte cu fiica ei adolescentă și deloc exigentă atunci când vine vorba de școală.

Ioana Ginghina a dat-o de gol pe Nicoleta Luciu
Ioana Ginghina a dat-o de gol pe Nicoleta Luciu

Ioana Ginghină nu a mai pus presiune pe fiica sa pentru rezultate bune la învățătură

Ioana Ginghină a recunoscut că fiica sa nu a învățat tocmai bine, până anul acesta și a ajuns la concluzia că părinții își obligă degeaba copiii să facă performanță la școală, dacă aceștia nu își doresc. A schimbat însă tactica cu fiica sa și se pare că această metodă a dat roade.

„Un copil trebuie să meargă pe drumul lui, dar dacă drumul lui este că vrea să devină președintele României, îi trebuie să-i spui că drumul ăla spre președinție nu are cum să fie cu nota 6. Înțelegi. Așa sunt eu. Copilul meu nu a învățat bine până acum un an. I-am zis că „ok”, asta e, până la urmă fiecare cum poate. Dar acum un an mi-a zis că vrea să intre la Liceul „Nicolae Tonitza”, unde se intră cu note mari. I-am zis atunci că ce are de gând să facă în sensul acesta? I-am explicat cum stă treaba și acum copilul meu a învățat foarte bine, a luat 9.60 media și sunt foarte mândră de ea pentru că, fără scandaluri mari, fără pedepse, ea a reușit să se repună pe picioare. Mi-a zis că o să fie cea mai fericită dacă întră la Tonitza, iar eu îi spuneam că o să fiu cea mai fericită dacă este ea cea mai fericită, așa că țelul nostru comun este să intre la Tonitza”, a mai declarat Ioana. Puteți vedea interviul integral pe AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...