EXCLUSIV

Ce a pătimit Sanda Ladoși din cauză că tatăl său era ofițer de Securitate. „Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.04.2022, 20:45

Sanda Ladoși a fost tot timul extrem de discretă cu viața sa personală, chiar dacă a a avut o familie frumoasă, care i-a dat o educație aleasă, fără a-i pune însă totul pe tavă, tratament pe care artista a învățat să-l „aplice” și copiilor săi. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, aceasta și-a deschis sufletul și ne-a povestit ce consecințe a avut faptul că tatăl său a fost „un om al regimului comunist”.

Botezată pe ascuns, în toiul nopții

Sanda Ladoși nu a dus lipsă de nimic în regimul comunist, dar cu toate acestea părinții săi, ambii profesori, cu care a avut mereu o relație deschisă, de prietenie, au fost destul de stricți, învățând-o să-și câștige singură existența, nu să-i ofere totul pe tavă. A ajuns învățătoare, dar nu a profesat niciodată, asta pentru că destinul a avut alte planuri cu ea și a devenit o artistă cunoscută, deși niciodată nu și-ar fi imaginat acest lucru.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, a mărturisit aceasta pentru Impact.ro.

Totodată, deși mereu discretă cu viața sa personală, artista nu ne-a ascuns faptul că în copilăre a avut de tras din cauza faptului că tatăl său era profesor și avea gradul de colonel în Securitate. Cum fostul dictator, Nicolae Ceaușescu, interzicea oamenilor din sistem să se apropie de biserică, Sanda a fost botezată pe ascuns, în toiul nopții.

„Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Tatăl său a rămas la ușa bisericii, la nunta fratelui ei

Tot din cauza legăturii pe care o avea cu securitatea, potrivit mărturisirilor artistei, tatăl său nu a putut fi prezent, în biserică, la nunta fratelui artistei. „Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face”, a adăugat Sanda Ladoși.

Cu toate acestea, artista spune că ea intra în biserică, de sărbători. Tot aceasta a adăugat că a avut o copilărie fericită, alături de fratele și verișorul său.

Ce a pătimit Sanda Ladoși din cauză că tatăl său era ofițer de Securitate. „Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică”. EXCLUSIV
Sanda Ladoși

Afectată de moartea tatălui său

Tatăl artistei, de care aceasta a fost foarte apropiată, s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani, la doar trei luni de când a aflat că era bolnav.

„Meseria, scena, m-a ajutat atunci să trec peste acest moment”, a mai spus aceasta. Sanda a adăugat că niciodată nu a avut secrete față de mama sa, cu care vorbește orice, și în prezent.

Își crește copiii cu produse bio, luate de la țară

Sanda Ladoși, acum în vârstă de 52 de ani, și-a crescut mai mult singură cei doi copii, dat fiind faptul că soțul său, Ștefan Tache, nu a avut timp să se implice prea mult în viața acestora. Tot timul, ea a avut grijă ca fiul și fiica sa să mănânce cât mai săntos.

„Gătesc foarte bine, nu că mă laud eu, mi-au zis alții. Maică-mea mi-a spus că am depășit-o demult, că eu am trecut și pe zona de patiserie…Asta s-a dezvoltat de când am copiii, până atunci nu mă interesa. Dar sunt genul de părinte care chiar mi-am luat carnea, laptele, făina și ouăle de la țară, pentru ca copiii mei să crească cu hrană cât se poate de sănătoasă. Pâinea mi-o fac în casă, încă de când erau mici.

Am început să fac chifle, am avut o grămadă de timp cu pandemia.. La fel, fac pizza, prăjituri sub diverse forme. Fac cu mare drag și asta e mare lucru…Sufletul mă îndreaptă acolo unde trebuie să fiu și nu forțez nota, îmi urmez instinctul”, ne-a mai spus aceasta. Altfel, artista pregătește o nouă apariție, pe scenă, la spectacolele teatrului Constantin Tănase.

Urmăriți Impact.ro și pe