EXCLUSIV

Sanda Ladoși, extrem de strictă cu cei doi copii. „Să învețe să pescuiască și să trăiască. Ei să-și facă proprietăți, nu să le dau eu”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 01.04.2022, 20:39

Sanda Ladoși este extrem de strictă atunci când vine vorba despre cei doi copii ai săi, pe care, potrivit propriilor mărturisiri, i-a crescut mai mult singură, de când erau mici. Artista spune că deși a câștigat suficient de mult în cariera sa, nu le va pune pe tavă totul fiicei și fiului său.

Sanda Ladoși, extrem de strictă cu cei doi copii. „Să învețe să pescuiască și să trăiască. Ei să-și facă proprietăți, nu să le dau eu”

Potrivit propriilor mărturisiri, Sanda Ladoși a reușit să-și construiască un viitor pornind de la zero, prin propria-i muncă, fără a primi ceva de la părinți. Artista vrea ca și cei doi copii ai săi, Bogdan și Ioana, să știe să se descurce singuri, motiv pentru care nu și-a propus să le ofere decât o educație aleasă, nu și proprietăți sau alte lucruri materiale, atunci când vor pleca fiecare la casa lui.

„Mie ce mi-au dat ai mei? Copiii să învețe să pescuiască și să trăiască. Nu să le dau eu mură-n gură. Le-am și spus: ‘Am o obligație să vă dau o educație și să vă învăț să munciți, să învățați, să vă găsiți un loc de muncă, astea-s datoriile mele’. Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic. A trebuit o viață de om ca să fac ce am făcut. Oricum ei pornesc de la alt nivel, mult mai ridicat decât al nostru.

Ce, eu am avut parte de școlile pe care le au iei? Ei studiază la Școala franceză. Sunt în sistemul de home schooling, care e mult mai convenabil, decât dacă merg fizic la cursuri. Plătesc de la trei ani, de când sunt la grădiniță. În vacanță o să plec cu ei în Turcia. Stăm șapte nopți. Într-una din zile vreau să-i duc cu balonul, deci despre ce vorbim…ce am primit eu și ce primesc ei. Ei să pună osul, așa e ușor să primești”, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Sanda Ladoși, o mamă strictă cu copiii ei
Sanda Ladoși, despre relația cu copiii ei

Banii n-aduc fericirea

Totodată, artista recunoaște că a câștigat suficient de mult în cariera sa, dar că în prezent acest aspect nu o mai interesează.

„Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită, sincer…Atâta timp cât am ce mânca și nu stau în stradă, văd lucrurile altfel. Nu mai mă face mulțumită nimic din acest domeniu, chiar dacă le am așezate pe toate”, a completat aceasta.

„Dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”

Altfel, Sanda e tare mândră de copiii săi.

„Ioana își dă brevetul, e clasa a noua la Școala franceză, acolo acum se dă capacitatea. Bogdan cochetează cu medicina, dar el habar nu are ce înseamnă asta, are 15 ani împliniți, nu am nimic împotrivă, către ce vreau eu să-l îndrept, neurochirugie la nivel de computer, e de mare viitor. Medicina nu-i ușoară.

Ceea ce are însă Dumnezeu pentru noi plănuit, habar nu avem. Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, o dată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, spune aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe