Anamaria Prodan, mesaj misterios în miez de noapte. „Reghe, al meu rege”

Sorin Barbu 18.04.2022, 12:36

Anamaria Prodan se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf și l-a tot criticat în emisiunile de televiziune. În ultima perioadă a „mai îndulcit tonul”, iar ultimul mesaj, de pe rețelele sociale, seamănă cu o adevărată declarație de dragoste.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj care l-a surprins pe Laurețiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după o căsnicie de 15 ani. Agentul FIFA nu a suportat gândul că soțul este deja într-o altă relație și se pregătește să devină tată și l-a atacat dur prin emisiunile de televiziune. În ultima vreme, tăvălugul jignirilor s-a mai domolit și chiar au început să apară laudele și chiar vorbele de dragoste.

Dovadă în acest sens este și ultimul mesaj postat Anamaria Prodan, impresionată rezultate obținute de soțul său. CS Universitatea Craiova a câștigat ultimele trei partide și a ajuns la șase puncte de liderul CFR Cluj și la patru puncte de FCSB, formația de pe locul doi. Dan Petrescu a spus că trupa lui Laurențiu Reghecampf are șanse la titlu.

„Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris agentul FIFA pe una dintre rețelele de socializare.

Ce se întâmplă în procesul de divorț al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria și Laurențiu sunt în plin proces de divorț

În procesul de divorț a fost deja a doua înfățișare. La Judecătoria Buftea, Ana a recunoscut că nu și-a mai văzut soțul de aproape un an. A spus că este gata să facă „pace”, de dragul celor mici.

Urmăriți Impact.ro și pe