Ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf după proces. Impresarul nu s-a putut abţine. Foto

Badea Violeta 05.04.2022, 14:54

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit ieri, 4 aprilie, la tribunal, pentru al doilea termen în procesul lor de divorț. Probabil ai aflat deja cum au reacționat cei doi după ce s-au văzut față în față, dar stai să vezi ce s-a întâmplat în trafic. La scurt timp după ce au plecat de la Judecătoria Buftea, impresara și antrenorul au continuat războiul în stradă. Imaginile te vor lăsa fără cuvinte!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, scandal în trafic

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au revăzut ieri, 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, pentru al doilea termen în procesul lor de divorț.

Impresara nu a venit singură, ci împreună cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu, și cu fiul ei pe care-l are împreună cu antrenorul de fotbal, Bebeto. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a venit însoțit de fiul său cel mare, Luca, și iubita acestuia.

La finalul procesului în care nu s-a dat momentan nicio soluție, cei doi încă soți au continuat războiul în trafic. Fotoreporterii celor de la spynews au surprins câteva cadre absolut uluitoare.

Concret, mașinile celor doi foști parteneri „s-au șicanat” între ele. La un moment dat, impresara a oprit autoturismul în fața celui în care se afla Laurențiu Reghecampf,  iar timp de câteva secunde antrenorul nu a mai avut acces la drum. Apele s-au liniștit abia atunci când cele două mașini și-au schimbat total direcția de mers, iar fiecare a plecat acasă.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, scandal si in trafic 2
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, scandal si in trafic

Anamaria Prodan s-a ales cu o nouă plângere din partea lui Laurențiu Reghecampf

După toate evenimentele de ieri, Anamaria Prodan s-a trezit cu o nouă plângere penală din partea cunoscutului antrenor. Se pare că acesta a mers la secția de poliție, dar momentan cei doi nu au dezvăluit și motivul acesteia.

„Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e grădina, Doamne! Ne e milă de el”, a scris Anamaria Prodan pe o rețea socială.

În trecut, omul de fotbal a mai intentat și alte procese frumoasei impresare. Potrivit spuselor acesteia din cadrul unei emisiuni online, ar fi vorba de nu mai puțin de șapte.

Sursă foto: spynews.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...