Dramă pentru suporterii dinamoviști. A murit tatăl lui Cătălin Hîldan, ce probleme avea

Badea Violeta 05.03.2022, 18:54

Sunt momente extrem de dificile pentru suporterii înfocați ai clubului de fotbal Dinamo București. În cursul zilei de astăzi, 5 martie, aceștia au primit o veste extrem de tristă. Din păcate, tatăl unicului căpitan, Cătălin Hîldan, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani. Iată cu ce probleme de sănătate se confrunta Nea Marin, așa cum îi spuneau apropiații!

Tatăl lui Cătălin Hîldan a încetat din viață

La Dinamo au fost multe probleme în ultimii ani, drept dovadă și locul pe care echipa îl ocupă în prezent în clasament. Acum, suporterii câinilor roșii primesc încă o lovitură cumplită.

În cursul zilei de astăzi, 5 martie, aceștia au aflat că tatăl lui Cătălin Hîldan, un adevărat simbol al clubului, a decedat la vârsta de 75 de ani.

Toți cei care o susțin pe Dinamo sunt devastați de această veste cumplită. Nea Marin a plecat la ceruri la 21 de ani distanţă de fiul său, din cauza unor probleme cardiace.

Anul trecut, bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Fundeni, acolo unde i-a fost implantat un stent la inimă.

Fanii lui Dinamo au publicat pe o rețea socială o fotografie emoționantă cu Marin Hîldan, iar în dreptul acesteia au ținut să scrie și câteva cuvinte.

„În privirea lui Nea Marin vedeam parcă toată durerea adunată a lumii. A tuturor părinţilor care îşi văd fiii căzuţi pe câmpul de luptă. A fiecărui tată care-şi îngroapă fiul, împotriva cursului firesc al vieţii.

Cât putea să mai ducă o inimă de tată încercată atât de greu! Avea 75 de ani. Iar in ultimii 22 de ani, n-a fost zi în care să nu-şi plângă fiul.

Sărutăm mâinile acelea care s-au îngrijit ca nepotul Cătălin Jr să ducă mai departe cu mândrie Numele Hîldan”, au scris suporterii câinilor roșii.

Tatal lui Catalin Hildan a incetat din viata
Tatal lui Catalin Hildan a incetat din viata

Cine a fost Cătălin Hîldan

Cătălin Hîldan a fost fiul lui Marin Hîldan și căpitanul clubului din Ștefan cel Mare. Acesta s-a stins din viață la doar 24 de ani.

Pe data de 5 octombrie 2000, jucătorul s-a prăbușit, pur și simplu, pe teren în timpul unui meci amical la Oltenița cu echipa locală.

Atitudinea sa atât din teren, cât și din afara lui au făcut din Cătălin Hîldan un adevărat idol al suporterilor dinamoviști.

La fiecare partidă, acesta transmitea o dorință de victorie incredibilă tuturor coechipierilor săi și se lupta pentru fiecare minge cu adversarii din teren.

Cătălin Hîldan a jucat la Dinamo timp de 6 sezoane, a înscris 6 goluri și a jucat în 138 de partide. Unicul căpitan a câștigat titlul de campion și Cupa României cu Dinamo, în sezonul 1999-2000.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...