Gigi Becali l-a umilit din nou pe Claudiu Keșeru. Ce s-a întâmplat cu atacantul FCSB în partida cu FC Argeș

Sorin Barbu 04.03.2022, 10:09

Gigi Becali joacă tare în relația cu Claudiu Keșeru, în speranța că jucătorul își va face bagajele și va scăpa de salariul lui de 25.000 de euro pe lună. Patronul și-a umilit din nou fotbalistul de 35 de ani în duelul cu FC Argeș. Trupa lui Toni Petrea a pierdut cu 1-0 și a ajuns la 14 puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali vrea să scape, prin orice mijloace, de Claudiu Keseru

Gigi Becali a anunțat încă de acum mai bine de două luni că nu-l mai vrea pe Claudiu Keșeru în lot. Argumentele patronului? Are un salariu mare -25.000 de euro pe lună- și este prea în vârstă ca să mai dea randament.

În aceste condiții, jucătorul a apărut rar pe teren și au fost chiar partide în care a fost scos din lot. În confruntarea cu FC Argeș a fost din nou umilit. Jucătorul a început partida pe bancă și în minutul 65 a fost văzut că a oprit mișcările de încălzire și că s-a echipa să intre pe teren.

Surpriză! Toni Petrea l-a trimis la luptă pe Andrei Burlacu, iar fostul atacant al naționalei s-a așezat dezamăgit și deznădăjduit pe bancă. A intrat pe teren în minutul 77.

„Îl respect mult pe Claudiu Keșeru, a jucat în Champions League, la națională, nu e un amărât de pe stradă. Păi, cum să mai stea 3 luni să îl umilească în halul ăsta?! Eu aș renunța la bani, aș rupe tricoul de pe mine!

Dezbracă-te că… Și apoi îmbracă-te! Dacă vrei un sfat, Claudiu, fă-ți bagajul, strânge-le mâna și gata! Râde și fiică-mea de 14 ani, care se pricepe la fotbal și se uită la TV”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

Keșeru a început să plângă acum patru zile în fața fanilor, după înfrângerea cu Farul, semn clar al dezamăgirii pe care o trăiește la FCSB.

Nu este singura problemă la FCSB. Echipa joacă tot mai slab și a pierdut ultimele două partide. În trei etape a câștigat doar un punct și se află la 14 puncte de liderul CFR Cluj.

Antrenorul Toni Petrea a spus la finalul partidei cu FC Argeș că este mulțumit de jocul formației pe care o antrenează.

Urmăriți Impact.ro și pe