Gigi Becali, răfuială în direct cu Claudiu Keșeru, după partida cu Academica. „Tu ai zis că ai milioane, ce te mai interesează?”. De ce l-a exclus din lot pe atacantul FCSB

Sorin Barbu 10.02.2022, 11:58
Gigi Becali, răfuială în direct cu Claudiu Keșeru, după partida cu Academica. „Tu ai zis că ai milioane, ce te mai interesează?”. De ce l-a exclus din lot pe atacantul FCSB

După ce a renunțat la Constantin Budescu, Gigi Becali forțează și despărțirea de Claudiu Keșeru, un alt jucător cu salariu mare. Patronul FCSB s-a enervat pe atacantul adus în vară de la Ludogoreț  și a dat ordin ca acesta să nu facă parte din lotul echipei pentru partida cu Academica Clinceni, din etapa a 25-a din Liga 1. La finalul confruntării, Becali a intrat în direct, la televiziune, și a explicat care au fost motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Gigi Becali, conflict cu Claudiu Keșeru

FCSB a învins cu 3-0 Academica Clinceni, în deplasare, și a ajuns la doar șase puncte în spatele liderului CFR Cluj. Duelul a fost ușor pentru formația lui Toni Petrea, care a condus la pauză cu 2-0, în urma golurilor semnate de Cordea și Florin Tănase. Tot căpitanul formației a înscris în partea a doua și a stabilit rezultatul final.

Înaintea partidei, Gigi Becali a luat o decizie dură și l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru. Jucătorul și-a enervat patronul cu declarațiile pe care le-a acordat la finalul partidei cu FC U Craiova 1948, în care a spus că în vară, la finalul contractului, va spune adevărul despre ce i s-a întâmplat la FCSB.

„Aș avea mai multe de spus, dar prefer să tac. Tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal. Eu îmi văd de treaba mea. Știam la ce mă înham și îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Toată lumea îl știe pe nenea Gigi. Nu vreau să comentez. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la final. E o cursă de durată în care se vor vedea nervii”, a declarat Claudiu Keșeru la finalul meciului cu cei de la FC U Craiova 1948.

Gigi Becali a intrat în direct la televiziune și a dezvăluit că a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Claudiu Keșeru, ca să afle care este supărarea.

„Am vorbit cu Keşeru şi i-am spus, băi, Claudiu. Spune-mi şi mie ce să vorbeşti. Eu ştiu că sunt mulţumit de tine. Tu ai zis că ai milioane în cont. Milioanele le-ai făcut şi cu mine. Ce te mai interesează? Ţi-am dat banii înainte?”, a afirmat Gigi Becali.

Patronul a recunoscut că nu îl mai vrea pe Keșeru la echipă din cauza salariului foarte mare: 25.000 de euro.

„Eu ce am spus că, că scap de Budescu şi de Keşeru, scap de 60 de mii de euro. Şi mai scapi şi de Tănase, 100 de mii de euro. El a spus că vrea să mai joace 2-3 ani. Eu cred că la nivel înalt nu mai poate juca 3 ani. Data trecută am zis că vreau să fie Şerban pe bancă.

Eu, din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. Eu, pentru nu vrea niciunul asta, fac un compromis, că muncesc şi ei acolo. Eu cred că ăsta va ajunge mare fotbalist, nu are emoţii, iese cu mingea la picior. Nu era nevoie de Keşeru la meciul ăsta. Aşa cum a fost meciul, nu era nevoie de el”, a mai afirmat Becali.

Claudiu Keșeru are 35 de ani și a marcat cinci goluri în cele 15 partide din campionat în care a îmbrăcat tricoul FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe