Cum îi aducea Gigi Becali femei lui Gheorghe Hagi. ”I-am închis în cameră cu cheia”. Regele îl suna noaptea și plângea

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 05.02.2022, 12:49

Gigi Becali și Gheorghe Hagi s-au bucurat ani buni de o prietenie strânsă. În perioada în care „Regele fotbalului românesc” se afla în plin apogeu al carierei, actualul patron al FCSB se ocupa de viața amoroasă a legendarului fotbalist. Gigi Becali a povestit cum îi aducea femei lui Gheorghe Hagi, în timp ce fotbalistul se concentra pe antrenamente.

Gigi Becali, despre cum îi aducea femei lui Gheorghe Hagi

Pe vremea când Gheorghe Hagi activa ca jucător în fotbalul din România, Gigi Becali, prietenul său, se ocupa să îi facă cunoștință cu diferite femei, astfel încât să îl mai binedispună pe mult prea pasionatul jucător de fotbal. De-a lungul timpului, latifundiarul din Pipera și „Regele” au avut numeroase colaborări, însă dincolo de cele profesionale, cei doi au fost uniți de o prietenie inedită. Patronul FCSB și Gică Hagi au fost amici de aventuri în afara terenului de fotbal.

Ocupat fiind cu meciurile și cantonamentele, Hagi nu avea timp să se bucure de viață, astfel că Gigi Becali se ocupa de acest aspect. Legătura dintre latifundiarul din Pipera și legendarul fotbalist era una strânsă, astfel că Becali obișnuia să cucerească femeile pentru prietenul său. În urmă cu mai mulți ani, finanțatorul FCSB chiar a vorbit despre acest episod din viața sa.

„Eu am avut grijă de el, pentru că eu eram mai mare. El nu știa să meargă pe stradă, iar eu eram amfitrionul Bucureștiului la 27 de ani. Mă suna la 3 noaptea și plângea că Balint și Belodedici îl făceau «pitic». Hagi a avut cele mai frumoase fete din București pentru că i le dădeam eu. Eu le convingeam să cedeze în 24 de ore, că Hagi era în cantonament și nu avea timp”, a dezvăluit Becali.

Gigi Becali îi aducea femei lui Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi și Gigi Becali, uniți de cuceririle tinereții

O prezentatoare TV, cucerită de Becali pentru Hagi

Chiar dacă astăzi este cu sufletul și mintea către credință, trecutul patronului FCSB a fost unul tumultos. Tânărul Becali era un Don Juan în oraș, însă nu își folosea talentul de cuceritor doar pentru propriul beneficiu. Acesta îi trimitea o parte dintre cuceriri și lui Hagi. Printre acestea s-a numărat inclusiv o prezentatoare TV, care îi furase inima „Regelui”.

„A văzut o gagică la TV. Mamă, ce gagică! Nu-i spun numele. L-a plimbat vreo două săptămâni. Și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am făcut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus ăleia că ‘nu scapi de acolo până nu faci dragoste cu Gică’”.

Gigi Becali reușea să sucească mințile tinerelor ca prin minune. „Nu știu cum făcea, le scotea din pământ”

O persoană din anturajul Sportului Studențesc a confirmat aceste dezvăluiri făcute în urmă cu mai mult timp de către Becali. Înainte de a se transfera la Steaua, Gheorghe Hagi a activat în cadrul clubul de fotbal, în perioada 1983 – 1986.

„Gigi stătea drepți în fața lui Hagi. Când îl rugam să ne pună în legătură cu niște fete frumoase, nu știu cum făcea, dar le scotea din pământ, din iarbă verde. Erau multe balerine care activau la Opera Română sau la Teatrul Constantin Tănase. Ne vedeam la Melody bar și acolo discutam totul.

Gigi era băiatul bun la toate. O singură dată și-a dat Gigi drumul la gură pe tema asta și apoi s-a căit amarnic. Atunci când s-a certat cu Hagi și a dezvăluit el însuși anumite lucruri. Acum, dacă l-ați întreba, cred că în stilul lui caracteristic ar înjura ca la ușa cortului. Nu-i place să-i aduci aminte de astfel de momente”, a declarat sursa.

De altfel, Gheorghe Hagi s-a dovedit a fi un profesionist, astfel că pasiunea sa pentru fotbal a întrecut orice alte dorințe. În prezent, fostul fotbalist este căsătorit cu Marilena Hagi, alături de care are doi copii, pe Kira și Ianis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...