Cum arată prima soție a lui Gică Hagi și de ce au divorțat cei doi. Motivul nebănuit

Nicu Stan 11.02.2021, 09:57

Cum arată prima soție a lui Gică Hagi și de ce au divorțat cei doi. Motivul nebănuit care a dus la separarea celor doi este disponibil în rândurile de mai jos.

Cine este prima soție a lui Gheorghe Hagi. De ce au ajuns la divorț și cum arăta aceasta FOTO

S-a aflat cum arată prima soție a lui Gheorghe Hagi și motivul pentru care cei doi au divorțat. Puțini știu că Gheorghe Hagi, legenda vie a fotbalului românesc, a mai fost o dată căsătorit. Fostul fotbalist a avut o căsnicie ratată cu Leni Celnicu.

Nunta lui Gheorghe Hagi cu Leni Celnicu a fost primul eveniment monden de mare amploare după căderea comunismului, respectiv după Revoluția de la 1989.

Gică Hagi, cumnat cu Gică Popescu

Astfel, cel mai bun fotbalist al țării este în prezent căsătorit cu Marilena Vlahbei, care este soră cu soția lui Gică Popescu. În anul 1990 Gheorghe Hagi era căsătorit cu Leni Celnicu. După căsătorie, cei doi au ajuns repede la divorț, chiar dacă sunt născuți la o zi distanță în aceiași lună, iar astrele le-ar fi fost favorabile, nu a fost să fie.

În urmă cu două săptămâni, Leni Varsami, fosta soție a lui Gheorghe Hagi,  a împlinit vârsta de 49 de ani și se poate lauda cu doi copii frumoși. Acum s-a aflat că mutarea lui Gheorghe Hagi la Real Madrid a fost unul dintre motivele care au dus la divorț. În prezent, Leni Varsami, fostă Celnicu, lucrează ca economist într-o bancă, scrie viva.ro.

Gică Hagi și Leni Celnicu, colegi la ASE

Leni Celnicu și Gheorghe Hagi făcuseră cununia civilă în Constanța, iar cea religioasă la Catedrala Ortodoxă din aceșlași oraș. Cei doi miri și-au primit invitații la restaurantul Miorița din Mamaia.

Gică Hagi avea pe vremea aia 25 de ani și își dorea o casă, copii, stabilitate și fericire. Leni și Gheorghe Hagi s-au cunoscut la ASE, unde au fost colegi. De asemenea, Leni era de origine aromâncă. Petrecerea de nuntă a durat două zile, iar la doi ani au divorțat având parte de un proces greu.

Gheorghe Hagi nu putea suferi pistruii fostei sale soții

Relația pe care Gică a avut-o cu Leni a fost scurtă, dar mai mereu tensionată. Nu a avut cu ea puncte comune și, de aceea, “Regele” a și vrut să se despartă rapid. Culmea, nici nu se mai suportau.

Lui nu îi plăceau pistruii ei de pe fața ei și nici modalitatea în care îi reproșa mereu câte ceva, în timp ce femeia ura faptul că era marginalizată. Relația lor nu avea niciun viitor”, au spus persoane care le-au fost apropiate, scrie wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe