Momente cumplite pentru Adela Popescu. Ce a făcut-o pe soţia lui Radu Vâlcan să plângă nopţi la rând

Andra Daoud 02.02.2022, 16:33

Adela Popescu și-a obișnuit fanii să fie tot timpul plină de viață și cu zâmbetul pe buze, dar a traversat, de-a lungul timpului, și perioade dificile. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a povestit în direct o întâmplare din trecut, când se confrunta cu anumite probleme de sănătate care au făcut-o să se gândească la ce este mai rău. Ce s-a întâmplat și cum a reușit să treacă peste.

Momente cumplite pentru Adela Popescu

Are o carieră strălucită și o familie reușită și mulți pot spune că duce o viață perfectă. Adela Popescu este mereu optimistă și pozitivă și nu vorbește prea des despre problemele pe care le întâmpină. Din când în când însă, își deschide sufletul în fața telespectatorilor și discută despre episoade mai puțin plăcute din viața ei.

Prezentatoarea i-a mărturisit actriței Eugenia Șerban, care a fost invitată în emisiune și a vorbit despre lupta ei cu o boală nemiloasă, faptul că și ea s-a confruntat cu o problemă de sănătate care a speriat-o teribil. Adela a povestit că a avut, la un moment dat, niște probleme digestive și începuse să se gândească la ce este mai rău. Avea nopți când plângea și și-a dat seama că nu este atât de puternică pe cât credea ea:

Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și atunci am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea. Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică.

Întotdeauna am crezut că dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama fiind pusă aproape în situația aceea că nu aș putea să o fac.” a povestit Adela Popescu.

Actrița Eugenia Șerban i-a spus că, în astfel de situații, este mai bine să nu ne facem scenarii și să investigăm înainte de a ajunge să ne stresăm mai mult decât este cazul.

Momente cumplite pentru Adela Popescu. Ce a făcut-o pe soţia lui Radu Vâlcan să plângă nopţi la rând
Adela Popescu a ajuns la spital, la un moment dat, din cauza problemelor digestive

„Am avut anxietăți destul de urâte”

Adela Popescu a mai traversat o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, în urmă cu mai mulți ani. A fost momentul care a determinat-o să renunțe la telenovele și să se orienteze către altceva, pentru că rolurile pe care le juca o consumau foarte tare. Frumoasa actriță a povestit, în cadrul unui podcast, că toate dramele pe care le aveau personajele ei ajunseseră să o afecteze destul de tare și să o consume mai mult decât era cazul.

Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu până la urmă reușești să ajungi unde trebuie. Și am trecut prin diferite personaje cărora le muriseră părinții, copiii, erau înșelați, etc și eu nu filmam 3 luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani.

În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: «Bă, e nasol ce trăiești tu!». El nu mai face diferența. Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, mi-e era frică să închid ochii sau îmi era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime. Nu puteam să fac duș și să fie ușa închisă. Adică a fost rău. După care m-am liniștit pur și simplu. La mine totul avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc.” spunea Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

După mai bine de un deceniu de jucat în telenovele, Adela Popescu a renunțat să mai filmeze astfel de producții și s-a concentrat pe alte proiecte. Și-a încercat norocul și în muzică și de câțiva ani este la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, iar rolul de prezentatoare i se potrivește de minune.

Urmăriți Impact.ro și pe