Ce cadou a primit Cătălin Măruţă de la Andra. E chiar ciudat, mai rar auzi aşa ceva

Badea Violeta 28.01.2022, 20:44

Cătălin Măruță a împlinit ieri, 27 ianuarie, vârsta de 44 de ani, iar soția lui, Andra, l-a surprins în cel mai plăcut mod. Îndrăgitul prezentator se poate declara o persoană împlinită alături de frumoasa sa parteneră de viață și cei doi copii minunați pe care îi adoră, David și Eva. Vedeta TV a primit o mulțime de urări și un cadou deosebit din partea Andrei. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut despre ce era vorba!

Cadoul deosebit pe care l-a primit Cătălin Măruță de la Andra

Cătălin Măruță și-a sărbătorit ziua de naștere muncind. Vedeta apare pe micul ecran de ani de zile, dar la Pro TV a cunoscut adevărata celebritate.

Una dintre cele mai importante persoane din viața lui, Andra, l-a impresionat pe prezentator cu un cadou fabulos. Cu toții știm că Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară.

De-a lungul timpului, cântăreața a cucerit publicul prin simplitate, discreție și modestie. Jurata de la „Românii au talent” nu a vrut să epateze nici de această dată, dăruindu-i soțului ei un cadou simbolic, din inimă.

Andra Măruță a făcut un gest foarte frumos de ziua partenerului ei. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie, alături de câteva cuvinte pentru tatăl copiilor ei.

 „La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris celebra cântăreață.

De asemenea, solista a lansat piesa „Pas cu pas”, o melodie de dragoste. În videoclipul melodiei apar Elwira și Mihai Petre.

„În loc de tort, i-am pregătit lui Cătălin un videoclip de ziua lui! (…) Un cuplu care comunică pe scenă, în pași de dans, dar și în viața de zi cu zi, dincolo de cuvinte: Elwira și Mihai Petre. ❤️ Ei sunt protagoniștii videoclipului”, a scris artista.

Catalin Maruta si Andra 1
Catalin Maruta si Andra 

Cătălin Măruță a primit sute de urări

Cătălin Măruță a fost prezent pe micul ecran chiar și de ziua lui. Gazda emisiunii „La Măruță” a primit sute de urări atât pe rețelele sociale, cât și în emisiunea pe care o prezintă.

Nu a lipsit din platou nici colega sa de breaslă, Andreea Esca. Prezentatoarea știrilor Pro TV i-a dăruit moderatorului o salată de vinete pe care i-a trecut vârsta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...