Eva l-a „pus la punct” pe Cătălin Măruţă de faţă cu toată lumea. I-a spus chiar de ziua lui: „O să îţi pară rău”

Ana Anitoiu, Alexandru Puiu 28.01.2022, 14:03

Eva l-a „pus la punct” pe Cătălin Măruţă de faţă cu toată lumea. I-a spus fără menajamente chiar de ziua lui de naștere, joi, 27 ianuarie, când prezentatorul TV a împlinit vârsta de 44 de ani. Soțul Andrei a vrut să-i dea o lecție fiicei lui, dar nu i-a reușit. Micuța a preluat imediat frâiele în dialogul cu tatăl ei.

Cum l-a pus Eva la punct pe Cătălin Măruță

La vârsta de șase ani, Eva Măruță este un copil dezghețat, care deja are conturi pe rețelele sociale. La un moment dat, fetița a pus mâna pe telefonul mobil al tatălui ei și a început să facă live-uri pe contul lui de Instagram.

După ce a observat ce făcea fiica lui, Cătălin Măruță i-a atras atenția că nu este în regulă să facă acest lucru. Eva nu s-a lăsat certată, ci l-a apostrofat la rândul ei pe prezentatorul TV.

„Când o să fii bătrân o să-ți pară rău că nu m-ai lăsat să vorbesc, îți spun eu sigur! Nu ți-ai lăsat fata să vorbească, da!”, i-a spus Eva, care i-a făcut cadou tatălui ei un hanorac.

Nu este primul dialog de acest gen între Eva și Cătălin Măruță. Într-un alt story, filmat chiar de prezentatorul TV, fetița i-a atras atenția tatălui ei că ar fi trebuit să se gândească înainte să facă doi copii, în contextul în care el a refuzat să cumpere un covor pe care ea și-l dorea.

Eva l-a „pus la punct
Catalin Maruta, Andra si cei doi copii ai lor

Cum și-a certat Eva Măruță părinții. Ce gest nu suportă din partea lor

De altfel, Eva Măruță are numeroase de astfel de intervenții spontane în clipurile publicate de familia ei celebră pe rețelele sociale. Cu o dezinvoltură ieșită din comun, fetița nu se sfiește să-și spună și să-și susțină părerile.

De exemplu, recent, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost extrem de deranjată de părinții ei, care n-au înțeles din prima că nu mai trebuie să facă un anumit gest de față cu ea. Mai exact, copila nu suportă să-și vadă părinții sărutându-se.

„Eva Măruță: V-am mai zis să nu faceţi asta de fata cu mine. În altă cameră, vă rog!

Andra: Dar nu-i OK că mami şi tati să se iubească?

Eva Măruță: Puteţi să vă iubiţi, dar nu în faţa mea!

Andra: Dar nu facem nimic rău, doar ne iubim! Şi cu tine mă iau în braţe, mă pup, nu?”, a fost dialogul dintre ei.

Andra și Cătălin Măruță au fost criticați de-a lungul timpului pentru expunerea copiilor lor de la vârste fragede în mediul online. Cei doi au explicat că au vrut să dețină numele paginilor lor de pe rețelele sociale ca să îi protejeze, să îi monitorizeze și să-i ajute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...