Ce a început Mirela Vaida să facă pentru a se menține în formă. E un coșmar pentru multe femei. „Îmi dă energie”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 27.01.2022, 13:56

Mirela Vaida a dezvăluit ce a început să facă pentru a se menține în formă. Soluția pe care a găsit-o este un coșmar pentru multe femei. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a spus că obiceiul pe care îl are îi dă energie. Artista i-a răspuns unei fane care a vrut să știe și ce face soțul vedetei în timp ce ea depune tot acest efort.

Ce face Mirela Vaida pentru a se menține în formă

La vârsta de 39 de ani, Mirela Vaida are o viață plină. Dincolo de carieră, vedeta are o familia mare, cu trei copii. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dezvăluit recent ce face ca să se mențină în formă, cu un tonus bun, astfel încât să reușească să facă față tuturor sarcinilor zilnice.

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc! Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școala/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc!”, a dezvăluit vedeta, fără să precizeze de când are acest obicei.

Mirela Vaida a adăugat că merge la sală de trei sau patru ori pe săptămână. Vedeta a precizat că îi place să facă acest lucru deși nu vede niciun gram în minus atunci când se urcă pe un cântar. Ea a explicat că important e că mișcarea îi dă o stare bună, o face „să se simtă vie” și îi oferă energie pentru tot restul zilei.

Ce a inceput Mirela Vaida sa faca pentru a se mentine in forma
Mirela Vaida

Mirela Vaida, despre ce face soțul ei când ea merge la sală

Vedeta nu s-a sfiit să-i răspundă unei fane care a vrut să afle ce face soțul acesteia atunci când ea merge să facă antrenamente la sală, la primele ore ale dimineții. „Soțul la 7.30 e deja la birou”, a precizat Mirela Vaida.

Când o altă femeia i-a scris că dacă ar fi avut acest program, ar fi divorțat de soț, Mirela Vaida a cerut lămuriri, spunând că nu vede care ar putea fi legătura. Răspunsul fanei a fost că i se par prea multe sarcini de îndeplinit, iar prezentatoarea a explicat că ei nu i se pare greu și că reușita ține doar de organizare.

Într-un alt mesaj pe care l-a publicat pe rețelele sociale, Mirela Vaida a recunoscut că petrece mult timp în mașină, deoarece are trei copii cu trei programe diferite. Astfel, este nevoită să îi aștepte în mașină, după care în drumul spre muncă timpul de așteptare se prelungește adesea în trafic, din cauza aglomerației și a eventualelor accidente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...