Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la Andreea Esca atunci când prezintă ştirile. A recunoscut tot, după 25 de ani

Stan Filon 31.12.2021, 10:13

Acum s-a aflat un detaliu pe care Andreea Esca, celebra prezentatoare de la Pro TV, l-a ascuns timp de 25 de ani! Nimeni nu a observat până acum, deși milioane de oameni au urmărit știrile Pro TV și probabil că acest amănunt rămânea la fel de necunoscut, dacă îndrăgita jurnalistă nu făcea totul public.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la Andreea Esca în ultimii 25 de ani

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România și este vedetă incontestabilă a postului de televiziune Pro TV. Jurnalele de știri prezentate de ea sunt urmărite de milioane de oameni, însă nimeni nu a observat un detaliu ascuns de jurnalistă timp de 25 de ani. Acum s-a aflat totul, după ce Andreea Esca a vorbit despre problema ei de sănătate.

Vedeta Pro TV suferă de miopie și poartă lentile de contact, de când a apărut pe micile ecrane! Vedeta a mai fost fotografiată purtând ochelari de vedere, însă mulți au crezut că sunt pentru citit. Ei bine, nu era deloc așa. Într-o postare pe contul ei de socializare, unde și-a surprins fanii cu trei fotografii în care poartă ochelari, Andreea Esca a mărturisit că i-au plăcut dintotdeauna ochelarii și și-a dorit să-i poarte chiar și atunci când nu avea probleme de vedere.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la Andreea Esca in ultimii 25 de ani
Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la Andreea Esca in ultimii 25 de ani

În copilărie, s-a prefăcut că nu vede bine

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz. Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de socializare.

„Da ești foarte frumoasă, Ce bine îți vin”, „Da, doamna profesoară”, „Și eu făceam același lucru cu mama, sunt fan ochelari”, „Arăți și mai tânără!”, „Da, mai ales când nu vrei să vezi pe cineva. Îi dai jos și… magie”, sunt doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor.

Deși este un jurnalist cu experiență și unul dintre cei mai buni prezentatori de știri, vedeta nu a fost scutită de momente care i-au rămas întipărite în minte, când a greșit în văzul tuturor telespectatorilor. Gafele sunt însă foarte puține la număr.

Andreea Esca face și ea gafe în direct

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.

Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea Esca.

Un alt aspect mai bine ascuns decât faptul că Andreea Esca suferă de miopie și poartă lentile de contact în timp ce prezintă știrile este salariul său. Leafa Andreei Esca este un subiect bine ținut ascuns de mai bine de 25 de ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...