Prin ce trecea Andreea Esca în copilărie. Vedeta Pro TV cu greu și-a deschis sufletul și a vorbit despre asta

Badea Violeta 03.09.2021, 09:28
Prin ce trecea Andreea Esca în copilărie. Vedeta Pro TV cu greu și-a deschis sufletul și a vorbit despre asta

Cu toate că acum nu-i lipsește nimic și are o viață fericită, Andreea Esca nu poate trece peste traumele din copilărie. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a recunoscut că a fost agresată fizic și chiar izgonită de acasă. Vedeta Pro TV și-a deschis sufletul și a povestit totul!

Andreea Esca a fost bătută în copilărie

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate femei din România. În prezent, vedeta se poate considera o persoană împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta are o carieră impresionantă, fiind de 25 de ani emblema postului Pro TV. În plus, vedeta are și o familie frumoasă, fiind căsătorită de foarte mulți ani cu Alexander Eram. Cei doi au împreună doi copii superbi, pe Alexia și Eric.

Cu toate acestea, celebra prezentatoare a știrilor nu a avut dintotdeauna o viață roz. Aceasta și-a deschis sufletul și a recunoscut că a fost bătută de tatăl său în copilărie.

În familia sa existau anumite probleme, anumite lipsuri, iar din cauza frustărilor şi a nervilor, tatăl său a ridicat mâna la ea şi mama sa. Mai multe decât atât, Andreea Esca a mărturisit că a fost dată și afară din propria casă. Vedeta a povestit totul într-un interviu acordat acum ceva timp. Aceasta a vorbit despre severitatea tatălui său.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine.

De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele. Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum”, a relatat Andreea Esca.

Andreea Esca a fost batuta in copilarie
Andreea Esca a fost batuta in copilarie

Andreea Esca a fost izgonită de acasă

Andreea Esca și-a amintit de un episod petrecut chiar în ziua de Crăciun. Vedeta a povestit o năzbâtie pe care a făcut-o, iar părinii săi au fost atât de supărați încât au dat-o afară din casă.

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă.

M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a declarat Andreea Esca pentru sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...