Alessandra Stoicescu, într-o ipostază rară. Vedeta de la Antena 1 a arătat tuturor la ce a renunţat de curând

Ana Anitoiu 22.12.2021, 15:57
Alessandra Stoicescu, într-o ipostază rară. Vedeta de la Antena 1 a arătat tuturor la ce a renunţat de curând

Alessandra Stoicescu a fost surprinsă într-o ipostază rară în București, în afara platoului de televiziune. Vedeta de la Antena 1, care prezintă Observatorul de la ora 19:00, le-a arătat tuturor la ce a renunţat de curând. La vârsta de 45 de ani și cu o fiică de doi ani acasă, prezentatoarei nu-i este teamă să facă o asemenea schimbare.

În ce ipostază rară a fost surprinsă Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu, președinte al Fundației Mereu Aproape, a vizitat Ambulatoriul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din București, unde lucrările de renovare sunt în toi, cu o investiție de sute de mii de euro. La această unitate sunt aduși anual peste 60.000 de copii din țară.

Vedeta de la Antena 1 a mers să se intereseze de stadiul lucrărilor, iar cu această ocazie a făcut o schimbare pe care a dezvăluit-o tuturor. Alessandra Stoicescu și-a lăsat în mașină perechea de pantofi cu toc pe care o purta până atunci și a înlocuit-o cu una de cizme de cauciuc mov, potrivite pentru a intra pe șantier.

Înainte de a intra pe șantier, Alessandra Stoicescu s-a mai echipat cu o cască albă și o vestă fosforescentă îmbrăcată peste o cămașă albă. Vedeta n-a uitat nici să poarte o mască de protecție, în contextul în care pandemia de coronavirus nu s-a încheiat.

Alessandra Stoicescu, intr-o ipostaza rara
Alessandra Stoicescu, in vizita pe santier, cu cizme de cauciuc (stanga si dreapta jos). Cum va arata o parte din ambulatoriu (dreapta sus)

Alessandra Stoicescu: „Sunt foarte fericită”

Ambulatoriul avea mare nevoie de modernizare. Lucrările demarate sunt de: refacere a infrastructurii electrice, a instalațiilor sanitare și a circuitelor medicale, recompartimentare, introducerea sistemului de gaze medicale, înființarea grupului sanitar pentru pacienții cu dizabilități, zugrăvire și igienizare, dotare cu echipamente și dispozitive medicale, dar și cu mobilier și amenajare. Alessandra Stoicescu este fericită că totul decurge bine.

„Va fi un tărâm de basm în care toți copiii să se poată simți supereroi în timp ce vor avea toate condițiile pentru a se vindeca. Mama din mine a câștigat bătălia cu cea pragmatică din mine și am gândit un spațiu frumos și magic.

Suntem deja într-o fază avansată în proiect, lucrurile merg conform planurilor și sunt foarte fericită că zeci de mii de copii care vor veni anual aici, se vor simți în siguranță, iar medicii vor avea toate condițiile pentru a-i trata așa cum trebuie, la standarde moderne”, a spus Alessandra Stoicescu.

Spațiul refăcut în cadrul proiectului include 15 cabinete pentru consultații medicale din sfera pediatrică, un cabinet pentru recoltare a analizelor de sânge, unul EEG/EKG, o cameră pentru prematuri, recepția, două săli de așteptare, cinci grupuri sanitare, două holuri, două vestiare și o chicinetă dedicată cadrelor medicale, o sală pentru depozitarea deșeurilor medicale și o încăpere pentru operatorii centralei telefonice. Exteriorul intrării în clădire va fi și el renovat. Vezi și cine este soțul Alessandrei Stoicescu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...