Alessandra Stoicescu a încins internetul la 45 de ani. Prezentatoarea Antena 1, primele poze în costum de baie. ”Jucăușă și răsfățată”

Ana Ionescu 20.05.2021, 20:25
Alessandra Stoicescu a încins internetul la 45 de ani. Prezentatoarea Antena 1, primele poze în costum de baie. ”Jucăușă și răsfățată”

Alessandra Stoicescu a încins internetul cu ultima sa apariție. Când au văzut imaginea cu prezentatoarea TV fanilor nu le-a venit să creadă că este chiar ea.

Cum s-a fotografiat Alessandra Stoicescu în vacanţă

Alessandra Stoicescu a petrecut împreună cu soțul său o vacanţă de vis în Maldive. Foarte discretă din fire și mereu atentă la aparițiile sale, prezentatoarea TV nu a întrecut niciodată măsura cu stilul său vestimentar și mereu a avut grijă să aibă ținute perfecte, impecabile. Tocmai din acest motiv fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o pe realizatoarea TV în costum de baie pe rețelele de socializare.

Este una dintre putinele dăți când Alessandra apare într-o astfel de ipostază. Cu toate acestea, ținuta ei nu este una provocatoare, ci elegantă, conservatoare și nu lasă prea multe la vedere. Admiratorii vedetei au fost impresionați de silueta impecabilă pe care o afișează la cei 45 de ani şi s-au întrecut în comentarii și complimente pentru felul în care arată.

„Arăți perfect, că la 20 de ani”, „Superbă”, „Minunată”, „Ce frumoasă sunteți”, ”Răsfățată și jucăușă”, i-au transmis fanii Alessandrei Stoicescu, la vederea imaginilor.

Alessandra Stoicescu a incins internetul la 45 de ani
Alessandra Stoicescu a incins internetul la 45 de ani in costum de baie

Cine este soțul Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu prezintă în prezent principalul jurnal de știri de la Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu, care a plecat de la trustul Intact anul trecut. Alessandra este căsătorită cu Sergiu Constantinescu și au împreună o fetiță, pe nume Sara Maria. Sergiu Constantinescu a mărturisit că o știa pe Alessandra de la televizor, însă s-a îndrăgostit de ea când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe