Cum s-au fotografiat Smiley și Gina Pistol. Imaginea cu care și-au cucerit fanii. ”Te iubesc”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 11.12.2021, 17:35

Atunci când ai nevoie să îți recapeți încrederea în dragostea adevărată, poți privi către cuplul format din Smiley și Gina Pistol. Cei doi sunt destul de discreți în privința relației lor, mai cu seamă de când au devenit părinții unei minuni de copil, micuța Josephine Ana Maria, însă sunt un exemplu de iubire sinceră. Unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc se bucură de o relație specială, iar sentimentele intense li se citesc în priviri și în fiecare gest pe care îl fac unul față de altul. De curând, cele două vedete au cucerit internetul cu ajutorul unei imagini. Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat împreună, înduioșându-i pe toți cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare. În plus, prezentatoarea Chefi la Cuțite i-a făcut și o declarație de dragoste partenerului său.

Smiley și Gina Pistol, imagine de colecție. Cum s-au fotografiat cele două vedete

Frumoasa Gina Pistol, care a împlinit în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 9 decembrie, vârsta de 41 de ani, se poate considera o femeie împlinită. Dincolo de ascensiunea sa din ultimii ani în planul carierei, vedeta de la Antena 1 se bucură de o familie minunată. Prezentatoarea a adus pe lume în luna martie a acestuia an o minunăție de fetiță, pe care ea și Smiley o așteptau cu mult drag să le completeze viețile. Iar faptul că Gina Pistol și Smiley radiază de fericire se poate vedea cu ochiul liber și în cea mai recentă fotografie postată de Gina pe rețelele de socializare.

Celebra gazdă a emisiunii Chefi la cuțite a împărtășit cu admiratorii săi o imagine în care apare alături de Smiley. Cei doi sunt protagoniștii unei scene extrem de speciale, oferind tuturor fanilor o frântură din povestea lor de dragoste. Cuplul se îmbrățișează și se sărută cu pasiune, având pe fundal bradul împodobit de Crăciun. Ceea ce i-a înduioșat și mai multe pe cei care îi apreciază este mesajul pe care Gina l-a scris în descrierea fotografiei, o declarație de dragoste specială, care însumează sentimentele intense dintre cei doi.

Te iubesc pentru că te iubesc, și nimic mai mult, a scris Gina Pistol într-o postare pe contul de Instagram.

Cum s-au fotografiat Smiley și Gina Pistol
Imaginea cu care cele două vedete și-au înduioșat fanii
foto – Instagram

Gina Pistol, despre postura de părinte. „Cred că este esența iubirii”

Atunci când sunt întrebați despre viața alături de Josephine, sufletul celor doi părinți pare că se umple de bucurie și emoții. Iar Gina, care a trecut printr-o perioadă dificilă înainte de a rămâne însărcinată cu fiica sa, o privește pe micuță ca pe o minune. Pentru că medicii nu i-au dat șanse să devină mamă, Gina consideră că Dumnezeu este cel care le-a oferit acest dar minunat. Desigur, noua postură a venit la pachet cu o mulțime de provocări, deloc ușoare, însă vedeta alege să privească partea frumoasă.

Atât ea cât și Smiley se bucură de sentimentele intense pe care le poartă micuței. Gina chiar recunoștea la un moment dat că trăiește o iubire aparte față de fiica sa și dezvăluia că viața sa s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Pe măsură ce timpul trece, prezentatoarea de la Antena 1 consideră că iubirea față de Josephine se transformă într-o dragoste tot mai mare.

Atunci când devii părinte, când ești mamă, se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care nu ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău aia, de fapt, cred că este esența iubirii. Simt cum crește o dragoste în mine de la o zi la alta și mi-e tot mai dragă Josephine. Am impresia că o cunosc pe fiica mea dintotdeauna, a povestit Gina la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...