Imaginile cu Lavinia Pîrva pe care Ştefan Bănică Jr. le-ar vrea şterse de pe internet. Cum poza artista când era în trupa Spicy

Badea Violeta 15.11.2021, 12:52

În anul 2003, Lavinia Pârva și Doinița Veleanu formau trupa Spicy și făceau furori cu hit-ul „Mi-e frică”. După aproape doi ani, cele două au decis să o ia pe drumuri separate. Deși timpul a trecut, bruneta a rămas în lumina reflectoarelor datorită mariajului pe care-l are cu Ştefan Bănică Jr. Haideţi să vedem cum arăta vedeta înainte de operațiile estetice.

Cum arăta Lavinia Pârva, când era în trupa Spicy

Lavinia Pârva, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Soția lui Ştefan Bănică Jr. a debutat în showbiz pe când era doar o adolescentă. În urmă cu aproape două decenii, ea activa în trupa Spicy alături de Doinița Veleanu.

Poate că puțini sunt cei care își mai amintesc cum arăta bruneta în urmă cu aproape 20 de ani, când cânta alături de frumoasa roșcată, însă schimbările sunt mai mult decât evidente. Acum, Lavinia Pârva are un nas mult mai mic, sprâncenele sunt aranjate perfect, iar buzele ceva mai pline.

Analizând imaginile din perioada Spicy și pe cele din prezent, dezvăluite în galeria foto a acestui articol, soția lui Ştefan Bănică Jr. pare că a întinerit. Chiar dacă a trecut de 35 de ani și a devenit mamă, superba brunetă are un chip mult mai aspectuos și un trup de zeiță.

Lavinia si Doinita
Lavinia si Doinita

Lavinia Pîrva, declarații despre silueta de invidiat

În anul 2019, Lavinia Pârva a adus pe lume un băiețel. La vremea aceea, vedeta s-a îngrășat cu câteva kilograme, dar a reușit să-și revină miraculos. Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, artista povestea că după nașterea copilului ei a dat jos mai mult de 25 de kilograme.

„În perioada sarcinii eram așa ca un ursuleț. Mă distram și eu… Mă uitam și nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor-ușor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia Pîrva.

Tot atunci, soția lui Ştefan Bănică Jr. spunea că Alexandru pare să o ia pe urmele tatălui său. Bruneta a mărturisit că micuțul dansează ori de cate ori îl aude pe juratul de la X Factor cântând.

 „Noi ascultăm muzică,  tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru oricum știe majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaște, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, povestea vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...