Lavinia Pârva, mărturisire sinceră: „Mă mai întâlnesc cu mămici prin parc și mă întreb cum puteți să faceți asta?”

Nicu Stan 06.10.2021, 08:58
Lavinia Pârva, mărturisire sinceră: „Mă mai întâlnesc cu mămici prin parc și mă întreb cum puteți să faceți asta?”

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, se întreabă și nu înțelege cum alte mămici sunt în stare să îngrijească de mai mulți copii. Soția interpretului se uită în parc la mămicile care au mai mulți copii și se întreabă cum de reușesc acestea să facă față. Între timp, viața Laviniei Pârva este ocupată de fiul pe care îl are cu Ștefan Bănică și pentru care nu a fost de acord să angajeze o bonă.

Lavinia Pârva a spus tot adevărul. Ce a declarat despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a făcut dezvăluiri despre cum este viața de părinte și ce dificultăți întâmpină în postura de mămică.

Viața artistei s-a schimbat radical de când a devenit mămică, asta ocupându-i tot timpul. Chiar dacă soțul ei are experiență în postura de părinte, Lavinia Pârva a dat piept pentru prima oară cu emoții și trăiri care au copleșit-o în totalitate.

Alexandru ii umple viata Laviniei Parva
Alexandru ii umple viata Laviniei Parva

Lavinia Pârva a văzut cât de greu se crește un copil

De curând, frumoasa brunetă a povestit la televizor cum se descurcă cu cel mic, dar și cât de greu îi este să aibă grijă de el, în contextul în care nu vrea să apeleze la bonă.

Alexandru le umple viețile de bucurie Laviniei Pîrva și soțului său, însă aceștia trebuie să își mai vadă și de carierele lor profesionale. Chiar și așa, vorc să își crească singuri băiețelul, fără ajutorul vreunei bone.

Lavinia Pârva mai apelează la ajutorul bunicilor

Lavinia Pârva a recunoscut, totuși, că îi este foarte greu să mai facă față la îngrijirea celui mic, astfel că mai apelează la ajutorul bunicilor.

“Mă mai întâlnesc cu mame prin parc cu copii și mă uit la ele și mă întreb: Cum puteți să faceți asta? Mă uit la copilul meu..cum ar fi să am doi ca el? Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită.

Lavinia Pârva este obosită, dar fericită

Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă.

Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură. Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză.”, a declarat Lavia Pîrva, la “Teo Show“.