Anamaria Prodan, situaţie periculoasă. A povestit tot: „Am scos pistolul”

Iancu Andreea 27.10.2021, 20:48
Anamaria Prodan, situaţie periculoasă. A povestit tot: „Am scos pistolul”

Anamaria Prodan a fost nevoită să facă față într-o situație periculoasă, pentru care impresara a avut nevoie chiar să se apere cu pistolul din dotare. Viața vedetei este una extrem de tumultoasă, mai cu seamă pentru că cea care este încă soția lui Reghecampf activează într-un domeniu al bărbaților. La un moment dat, Anamaria Prodan a povestit cum a ajuns să își folosească arma pentru a se apăra.

Cum a ajuns Anamaria Prodan într-o situație periculoasă

Acum un an de zile, înainte ca relația dintre Anamaria Prodan și soțul său să se degradeze vizibil, aceasta a trecut printr-o situație periculoasă. În acea perioadă, impresara era citată la Judecătoria Buftea, într-un dosar de confiscare specială. Anamaria depusese o armă la camera de corpuri delicte pentru că procurorii luau decizia ca pistolul acesteia să fie oprit pentru că vedeta nu își mai reînnoise permisul de port-armă.

Impresara avea un model de calibru 10x22T, o armă neletală, cu bile. Aceasta a avut pistolul reținut, în contextul legii. Totodată, și Laurențiu Reghecampf era citat la judecătorie în aceeași zi pentru un dosar asemănător, de confiscare specială. Pe de altă parte, Anamaria Prodan povestea la un moment dat faptul că a fost nevoită să folosească această protecție în 2012, pe când era președinte la Universitatea Cluj.

Anamaria Prodan, implicată într-o situație periculoasă
Pistol asemănător cu cel al Anamariei Prodan

„Am predat pistolul de frică”

Fanii echipei clujene sunt cunoscuți pentru reacțiile dure pe care le obișnuiesc, iar Anamaria Prodan a simțit pe pielea sa violența lor. Impresara s-a trezit cu 200 de fani în birou, amenințată pentru rezultatele slabe ale echipei. Cu aceeași verticalitate și tărie de caracter, Anamaria a apelat la arma sa, pe care a așezat-o pe birou pentru a-i intimida pe ultrași. După această întâmplare însă, când spiritele s-au calmat, impresara a decis să renunțe la pistol.

Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis ‘Care se apropie, vedem…’. Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă.

Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am întrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută, povestea Anamaria Prodan în urmă cu doar câțiva ani.

În cele din urmă, Anamaria Prodan a plecat de la Universitatea Cluj, motivând că nu se simte în siguranță. Totodată, vedeta a recurs la pistol pentru ca lucrurile să nu degenereze, însă a predat în final arma autorităților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...