Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express. Reacția incredibilă a actorului cubanez Harlys Becerra, când și-a văzut iubita așa

Badea Violeta 06.10.2021, 17:41

Lidia Buble a trecut prin momente dificile la Asia Express. Frumoasa solistă se află pe „Drumul Împăraților” alături de sora ei, Estera. Un anumit moment a pus-o în dificultate și a izbucnit în lacrimi.  Iubitul ei, actorul cubanez Harlys Becerra, a reacționat imediat.

Momente dificile pentru Lidia Buble la Asia Express

Fanii emisiunii Asia Express au avut parte de o ediție absolut explozivă. Concurenții au trecut de la o stare la alta, de la agonie la extaz. Acesta a fost și cazul Lidiei Buble și al Esterei. Cele două surori s-au luptat cu Eliza și Cosmin Natanticu încă de la primele ore ale dimineții.

Cele două echipe au fost nevoite să înceapă o cursă contracronometru și să-și învingă teama de apă pentru a câștiga prima lor amuletă. Lidia Buble și sora ei s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga lupta, dar nu s-au mișcat suficient de repede.

Din păcate pentru cele două concurente, Cosmin și Eliza Natanticu au reușit să obțină amuleta mult dorită. Mai departe, Lidiei Buble și Estera au pornit în cursa către imunitate. Noi trăiri, noi emoții și noi tensiuni, fiindcă nimic nu este simplu la Asia Express.

Cele două surori au reușit să treacă cu bine peste probele dificile și au reușit să obțină imunitatea. Ajunsă la Irina Fodor, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi din cauza oboselii și a presiunii ce a fost pe umărul ei. Solista a publicat o imagine emoționantă de la Asia Express pe pagina sa de Instagram. Iubitul ei a reacționat imediat.

Lidia Buble a izbucnit in lacrimi la Asia Express

Ce reacție a avut actorul cubanez Harlys Becerra, când și-a văzut iubita plângând

La scurt timp după ce Lidia Buble a publicat imaginea emoționantă, Harlys Becerra a reacționat imediat și i-a transmis un mesaj de încurajare.

„Bravoooooo mi amor! you’re strong like a rock! Great episode”, a fost comentariul actorului cubanez.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, aceștia și-au confirmat relația, iar artista a publicat o imagine cu iubitul ei pe Instagram. Mai mult, Harlys Becerra se află în România și petrece clipe de neuitat alături de Lidia Buble.

De asemenea, cei doi au petrecut mai multe vacanțe împreună, dar este pentru prima oară când actorul a pășit în țara noastră pentru a petrece timp alături de artistă. Harlys Becerra are 37 de ani. Acesta s-a născut pe data de 11 iunie 1984, în Cuba. Cel mai recent proiect al său este serialul „Vis a vis” de pe Netflix.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...