Lidia Buble, gest şocant la Asia Express: “Ferească sfântul”

Nicu Stan 03.10.2021, 15:54
Lidia Buble, gest şocant la Asia Express: “Ferească sfântul”

Lidia Buble a făcut un gest şocant la Asia Express. Cântăreața s-a așezat în genunchi în fața unui bărbat, în timpul showului TV de la Antena 1. Estera și sora ei, Lidia Buble, au fost nevoite să recurgă la gestul neașteptat pentru a putea câștiga cursa.

Lidia Buble, în genunchi în fața unui bărbat străin. Unde a fost surprinsă cântăreața

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost nevoite să îngenunceze în fața unui bărbat în timpul emisiunii Asia Express. Cele două surori au recurs la acest gest pentru a putea câștiga cursa.

Surorile Buble nu au stat prea mult pe gânduri și și-au pus planul în aplicare reușind astfel să atragă mai mulți clienți.

Lidia Buble si sora ei, Estera, participa la Asia Express
Lidia Buble si sora ei, Estera, participa la Asia Express

Lidia Buble și Estera, unul dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express

Lidia Buble și Estera formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showul de televiziune Asia Express-Drumul Împăraților. Astfel, cele două au recurs la un gest bizar pentru a putea câștiga cursa.De ce a îngenuncheat, de fapt, cântăreața în fața unui bărbat.

Sezonul 4 de la Asia Express, emisiune difuzată de Antena 1, este plin de surprize. Concurenții din acest sezon își depășesc toate barierele pentru a câștiga o cursă și pentru a ajunge cât mai departe în această competiție acerbă. Unii dintre concurenți chiar se folosesc de mici trucuri pentru a duce la bun sfârșit sarcinile. Astfel, Lidia Buble s-a așezat în genunchi în fața unui bărbat pentru a beneficia de ajutorul lui.

Probele de la Asia Express, tot mai grele

Probele din cadrul showului sunt din ce în ce mai dificile, iar oboseala concurenților începe să își spună cuvântul. Atunci când nu se mai pot folosi de abilitățile lor fizice, concurenții recurg la diverse trucuri pentru a câștiga.

Astfel, în proba de aseară, cele două surori Buble au fost nevoite să vândă cât mai multe pește localnicilor. Cu toate acestea, cetățenii orașului nu erau așa de încâtați de marfa primită de la ele, Astfel, Estera și Lidia au pus în aplicareplanul B.

Lidia Buble trebuia să vândă pește

Au decis să nu mai vândă pești la femei și au început să abordeze doar bărbați, iar Lidia Buble chiar a îngenunchiat în fața unui om, pentru a-l convinge să cumpere pește de la ele. Culmea, planul a funcționat, iar  surorile au primit 10 lire pentru marfa vândută.

”Mi-am călcat pe orgoliu în ultimul hal. Să mă pun eu în genunchi în fața bărbaților, ferească sfântul. Era așa ceva exclus, eu nu am crezut că o să fac vreodată. Ne-a dat 10 lire pe un pește, l-am lăsat să îi pună și aici”, a povestit Lidia Buble la Asia Express.