Lidia Buble se mărită? Vedeta are planuri mari cu iubitul străin. Ce au făcut cei doi

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 05.10.2021, 08:13

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra a adus culoare în viața artistei după despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion. Deși concurenta Asia Express nu a confirmat în mod clar relația pe care o are cu noul său iubit, lucrurile între ei par a fi destul de serioase. În plus, imaginile recent postate de cântăreață pe contul său de Instagram ne fac să credem că Lidia Buble chiar se mărită cu iubitul străin. Gestul făcut de frumoasa vedetă nu mai lasă loc de interpretări.

Se mărită Lidia Buble cu Harlys Becerra, iubitul său cubanez?

Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor cântăreței, care așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe artista lor preferată pășind spre altar. În ciuda faptului că Lidia Buble și Harlys Becerra nu au confirmat în mod clar faptul să sunt împreună, cele mai noi informații lasă să se înțeleagă că artista chiar se mărită cu actorul originar din Cuba, dat fiind gestul pe care cei doi l-au făcut recent. Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, și iubitul său, care a împlinit în această vară 37 de ani, au dezvăluit faptul că petrec o frumoasă vacanță în România. Printre frumusețile peisajului pitoresc, urmăritorii artistei au observat un detaliu important.

Lidia Buble și Harlys Becerra sunt tot mai activi în mediul online, acolo unde postează recent imagini și clipuri video cu vizita în România a actorului. Se pare că artista și-a dorit ca iubitul său să cunoască locurile de unde ea provine, astfel că nu s-a sfiit să îl ducă inclusiv acasă, la Deva, în ciuda faptului că Răzvan Simion nu a ajuns niciodată să îi cunoască pe părinții vedetei. În plus, tatăl Lidiei, un pastor cu principii, ar fi decis să o primească pe fiica sa și pe alesul său doar când lucrurile ar fi extrem de serioase între ei. Acesta este și motivul principal pentru care mulți admiratori s-au gândit deja la oficializarea relației în fața ofițerului de Stare Civilă. În plus, o imagine postată de curând pe Instagram demonstrează că artista și actorul cubanez sunt extrem de îndrăgostiți.

Lidia Buble se mărită? Ce a făcut cu iubitul său străin
„Ceea ce vreau și am nevoie”

Prima declarație despre iubitul său. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Chiar dacă după despărțirea de Răzvan Simion cântăreața a fost văzută mai mult singură, neavând alături un bărbat pe parcursul acestor luni, de curând vedeta a recunoscut relația cu Harlys Becerra prin numeroasele postări din mediul online. Astfel, primele declarații despre iubitul cubanez, deși destul de vagi, lăsau să se întrevadă fericirea și sentimentele frumoase care au acaparat-o pe vedetă. Aceasta mărturisea că este extrem de recunoscătoare pentru bucuria de a-l avea alături pe șarmantul actor.

Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi, a mărturisit Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe