Lidia Buble nu se mai ascunde. Şi-a adus iubitul în România. Primul lucru pe care l-au făcut cei doi în Bucureşti

Ana Anitoiu 01.10.2021, 21:35

Lidia Buble nu se mai ascunde după despărțirea de Răzvan Simion, coprezentatorul matinalului de la Antena 1. Cântăreața are o nouă relație și l-a adus pe iubitul ei în România. Iată care ar fi fost primul lucru pe care l-au făcut cei doi în Bucureşti.

De cine este îndrăgostită Lidia Buble

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a confruntat cu numeroase speculații referitoare la viața ei amoroaasă. S-a spus că formează un cuplu cu artiști precum Cornel Ilie de la Vunk, alături de care a lansat piesa cu videoclip ”Vino, du-te”, Cobra Tate sau Costi Ioniță.

Însă, acum, Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, chiar are un iubit, tot din showbiz, dar nu din România. Bărbatul care i-a furat inima este Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani. El a interpretat rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, produs de aceeași echipă care a semnat și ” Fabrica de bani/ La Casa de Papel”.

Lidia Buble nu se mai ascunde. Si-a adus iubitul in Romania. Primul lucru pe care l-au facut cei doi in Bucuresti
Lidia Buble si noul ei iubit

Ce au făcut Lidia Buble și iubitul ei în România

La ceva timp după ce au pozat în aceleași locuri din Ibiza și au reacționat reciproc la fotografiile pe care le-au publicat apoi pe rețelele de socializare, cei doi s-au întâlnit în România.

Actorul a fost plimbat de Lidia Buble prin București. Se pare că unul dintre primele lucruri pe care le-au făcut în Capitală a fost să viziteze Casa Poporului. Harlys Becerra a publicat mai multe filmulețe din fața Palatului Parlamentului.

Lidia Buble, declarație de dragoste pentru noul ei iubit

Recent, Lidia Buble a publicat prima fotografie în care apare alături de noul ei iubit, iar în descrierea pozei i-a scris actorului o scurtă declarație de dragoste.

”Ceea ce vreau și am nevoie”, a fost mesajul Lidiei Buble. Iubitul ei, Harlys Becerra, a reacționat cu un comentariu la fel de romantic. ”Viața mea”, i-a scris el.

”În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.

Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble despre noua ei relație amoroasă.

Între timp, și Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțirea de Lidia Buble. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 are o relație cu Daliana Răducan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...