S-a aflat motivul pentru care Loredana Groza ar fi ajuns la spital. Cântăreaţa, internată la Matei Balş

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 20.09.2021, 23:16
S-a aflat motivul pentru care Loredana Groza ar fi ajuns la spital. Cântăreaţa, internată la Matei Balş

Fotografia în care artista apare în ambulanță ascunde un diagnostic îngrijorător. Răspunsul „oficial” a fost demontat, iar acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care Loredana Groza ar fi ajuns la spital, internată la Matei Balș.

De ce ar fi avut nevoie Loredana Groza de intervenția medicilor

La doar câteva zile după ce a cântat la nunta Simonei Halep, Loredana Groza și-a îngrijorat fanii, postând o fotografie în care apare întinsă pe targă, într-o ambulanță, cu un asistent medical lângă ea. Jurata „X Factor” nu a oferit detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, lăsând doar un mesaj în care le mulțumește admiratorilor pentru sprijin:

„Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a transmis ea.

Surse din Antena 1 au declarat, pentru jurnaliștii de la playtech.ro, că artista ar fi suferit o cădere de calciu, pe fond de oboseală.

„Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”, au mărturisit, în exclusivitate, surse din anturajul Loredanei.

Doar că adevărul ar fi cu totul altul. Potrivit jurnaliștilor de la Ciao.ro, Loredana Groza ar avea Covid-19 și ar fi internată la Matei Balș, unde îi are „colegi” pe Sorin Oprescu, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani – infectați cu același virus.

S-a aflat motivul pentru care Loredana Groza ar fi ajuns la spital
Loredana Groza, dusa la spital cu ambulanta

Dată afară de la „Next Star”?

Iar veștile proaste nu s-ar termina aici pentru excentrica artistă. Aceleași surse din Antena 1 au mai dezvăluit că Loredana ar putea rămâne fără rolul de jurat de la „Next Star”. Motivul? Ținutele prea provocatoare, considerate nepotrivite pentru o emisiune cu și despre copii.

„Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare românești. Sunt trei vedete propuse: Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău. Maria Cârneci a mai făcut parte din acest juriu, este empatică, are lipici la copii, iar Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase soliste din noua generație de artiste de muzică populară.

Loredana Groza este foarte talentată, dar venea îmbrăcată cam indecent pentru o emisiune pentru copii, i s-a atras adesea atenția”, au mai spus sursele playtech.ro.

Reporterii Playtech.ro au anunțat, în exclusivitate, încă de acum 4 luni, despre posibila înlocuire a Loredanei Groza:

„Loredana este obișnuită să își expună sânii superbi, dar acesta este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar.

Au mai fost două soliste în juriu de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe”, dezvăluiau atunci surse din cadrul Antenei 1, pentru redacția Playtech-Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...