Loredana Groza s-a pozat în ambulanță în timp ce era dusă la spital. Mesajul pe care l-a transmis fanilor

Stan Filon 19.09.2021, 15:12
Loredana Groza s-a pozat în ambulanță în timp ce era dusă la spital. Mesajul pe care l-a transmis fanilor

Loredana, dusă cu ambulanța la Urgențe! Vedeta și-a speriat fanii, chiar în ziua în care mai multe persoane publice au ajuns la spital cu coronavirus. Cântăreața s-a fotografiat în ambulanță și a postat fotografia pe rețelele de socializare, însă nu a dat mai multe detalii.

Loredana Groza, dusă la spital cu ambulanța

Fanii Loredanei Groza au rămas îngroziți pur și simplu, după ce și-au văzut artista preferată pe un pat de spital. De fapt, Loredana Groza era în ambulanță, iar fotografia a fost postată chiar de divă pe rețelele de socializare. Poza buclucașă a fost postată chiar în jurul prânzului. Celebra artistă stă întinsă pe targă, iar un asistent medical e alături de ea. ”Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a transmis ea.

Motivul pentru care a fost luată cu ambulanța nu a fost prezentat de vedetă, așa că urmăritorii ei au început să improvizeze. ”Ce s-a întâmplat, Loredana? Nu e suficient să ne pui poza și să începem să ne întrebăm ce ai? Îți dorim sănătate, indiferent de boală. Și numai dacă ai făcut un atac de panică, tot e greu de suportat, nu cred că trebuie să ia cineva în glumă asta…. Cei care râdeți și comentați răutăcios, cred că nu ați chemat niciodată salvarea. (…) Ce-ai pățit, Loredana? De ce te-a luat ambulanța? (…) Așa se întâmplă când nu spui clar ce s-a întâmplat. Oamenii speculează. De fapt, ce s-a întâmplat?!?! (…) Sănătate multă, liniște sufletească și trupească. Vă pup, doamna Loredana”, au fost câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, dusa la spital cu ambulanta
Loredana Groza, dusa la spital cu ambulanta

Se umple Spitalul Matei Balș

Fotografia postată de Loredana Groza nu putea veni într-un moment mai prost, deoarece duminică mai multe vedeta au fost internate la Spitalul Matei Balș, din Capitală, după ce s-au infectat cu coronavirus. Elena Merișoreanu a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău aproap o săptămână. Cântăreața primește îngrijiri medicale, dar spune că se simte mai bine.

Sorin oprescu, fostul primar al Capitalei, a ajuns și el la același spital, cu aceeași problemă de sănătate. Ambii erau vaccinați cu ambele doze, însă tot au contractat virusul. Se pare că cei doi primesc perfuzii și tratament, iarstarea lor de sănătate este una bună.

Și Viorica de la Clejani a ajuns la spital, tot bolnavă de coronavirus. Artista nu era vaccinată, iar soțul său spune că Viorica nu se află la terapie intensivă, ci este în salon. Cântărețul a lansat un apel pentru toți românii, să se protejeze în fața virusului, deoarece este o boală foarte gravă.