Romeo, fiul lui David Beckham, a avut primul meci în fotbalul profesionist. La ce echipă este legitimat

Andrei Cezar 20.09.2021, 17:49

David Beckham este mândru nevoie mare. Romeo este primul dintre cei trei fii ai săi care îi calcă pe urme în cariera de fotbalist. Duminică, tânărul de 19 a debutat în primul său meci ca fotbalist profesionist în tricoul echipei secunde a clubului Inter Miami, cel al cărui acționar este chiar tatăl său, potrivit The Independent.

Romeo Beckham și-a făcut debutul în fotbalul profesionist

La începutul lunii septembrie, Romeo Beckham, în vârstă de 19 ani, a semnat primul său contract de fotbalist profesionist. El este legitimat la Fort Lauderdale CF, echipa a doua a lui Inter Miami. Duminică seara el și-a făcut debutul la profesioniști. Romeo a evoluat titular pentru Fort Lauderdale CF, pe postul de extremă drepata, în partida cu Tormenta, din USL League One, încheiată la egalitate, scor 2-2 și a fost schimbat în minutul 76.

Romeo Beckham a evoluat pe postul de extremă dreapta și a jucat alături de fiul unui alt fotablist legendar de la Manchester United, Phil Neville, care actualmente este antrenorul lui Inter Miami.

Sunt binecuvântat că mi-am făcut debutul la profesioniști în această seară. Concentrare maximă pentru următorul meci.”, a scris Romeo Beckham pe contul său de Instagram.

Romeo, fiul lui David Beckham, a avut primul meci in fotbalul profesionist. La ce echipa este legitimat
Romeo, fiul lui David Beckham, a avut primul meci in fotbalul profesionist. La ce echipa este legitimat

Ce scrie presa din Marea Britanie despre debutul lui Romeo Beckham

Evoluția lui Beckham jr. a fost lăudată de jurnaliștii britanici, care au scris despre el că ar fi mult mai versatil în joc decât celebrul său tată.

Este primul dintre fii care-i calcă pe urme tatălui. La fel ca părintele său, Romeo joacă pe partea dreaptă, dar este mai versatil, putând să evolueze atât în defensivă, cât și în atac”, a precizat publicația britanică The Sun.

Romeo, născut la 1 septembrie 2002, este al doilea copil al cuplului David şi Victoria Beckham. El mai are un frate mai mare, Brooklyn (născut în martie 1999), un frate mai mic, Cruz David (născut în februarie 2005) şi o soră născută în 2011, Harper.

David Beckham, magnet de bani. Ce sumă a primit de la EA Sports pentru a apărea în FIFA 21

Chiar dacă s-a retras demult din activitatea sportivă de performanță, David Beckham nu încetează să șocheze lumea prin modul foarte ușor de câștiga bani de pe urma faimei sale. Anul trecut, legendarul jucător  al lui Manchester United a semnat un contract cu cei de la Ea Sports pe o sumă astronomică pentru apariția în celebrul joc FIFA 21. În schimbul acceptului său, David Beckham a primit din partea companiei de gaming 50 de milioane de euro.

Contractul lui Beckham cu EA Games se derulează pe o perioadă de trei ani, iar conform celor de la Daily Mail, suma câștigată de starul englez este mai mare chiar decât unele contracte pe care le-a avut ca fotbalist. De exemplu, la La Galaxy, unde a evoluat 5 ani, Beckham a încasat aproape 30 de milioane de dolari.

Soții Beckham au o avere estimată la 900 de milioane de euro, la care se adaugă fabuloasa sumă primită de la EA Sports.

Urmăriți Impact.ro și pe