Cine este Nicola Peltz, viitoarea noră a lui David Beckham. Cum arată tânăra și cu ce se ocupă

Andrei Cezar 15.07.2020, 09:54

David și Victoria Beckham vor deveni socri. Fiul fostului mare fotbalist, Brooklyn Beckham, în vârstă de 21 de ani, a primit acordul părinților săi pentru a se căsători cu actrița de la Hollywood, Nicola Peltz (25 de ani).

Cine este Nicola Peltz, viitoarea noră a lui David Beckham

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt logodiți din luna noiembrie a anului trecut, iar acum au hotărât să facă pasul cel mare, potrivit Digi Sport, care citează Daily Mail.

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar logodnica sa, Nicola Peltz, este o actriță cu un viitor strălucit la Hollywood. Tânăra a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Cine este Nicola Peltz, viitoarea noră a lui David Beckham. Cum arată tânăra și cu ce se ocupă
Cine este Nicola Peltz, viitoarea noră a lui David Beckham. Cum arată tânăra și cu ce se ocupă

Ce averi au familiile Beckham și Peltz

Ambii provin din familii extrem de înstărite. Soții Beckham au o avere estimată la 335 de milioane de lire sterline, în timp ce familia Nicolei deține o avere de 1,3 miliarde de lire sterline, scrie publicația The Sun.

Familia Peltz trăiește într-un palat cu 27 de camere din suburbiile orașului New York, fiind vecini cinclusiv cu actorul Bruce Willis. Pentru a întreține uriașa proprietate, Nelson Peltz a angajat o mulțime de oameni printre care: menajere, bodyguarzi și grădinari.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au cunoscut în urmă cu trei ani, dar sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross. Tânărul i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă în valoare de 250.000 de lire sterline, potrivit sursei citate.

Nicola Peltz a moștenit frumusețea de la mama ei, Claudia, care a fost fost un fotomodel de succes în tinerețe.

Unul dintre cele mai importante roluri pe care le-a jucat tânăra actriță a fost cel din Transformers: Age Of Extinction.

Soții Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17 ani), Cruz David (15 ani) și Harper Seven (9 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe