Cântăreaţa din România cu chipul distrus de cioburi. Artista, victima unui accident auto (exclusiv)

Badea Violeta, Mihai Ianoși 14.09.2021, 09:26

În urmă cu patru ani, Mira a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un accident grav. Din fericire, cântăreața a reușit să scape cu viață, dar nici fizic și nici psihic nu a reușit să-și revină complet. Chipul artistei a fost distrus de cioburi!

Interpreta Mira a rămas cu cicatrici după accidentul în care a fost implicată

În septembrie 2017, Mira se întorcea de la Cluj, iar în mașină se afla alături de membrii trupei DJ Project. În timp ce se afla pe DN7, mașina acestora a fost izbită violent de un TIR. Din fericire, vedeta a scăpat cu viață, dar încă se confruntă cu anumite probleme.

„Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez ce s-a întâmplat”, a declarat Mira, citată de playtech.ro.

Mai mult decât atât, îndrăgita cântăreață le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că încă nu a scăpat de cioburile din piele. În 2018, doctorii i-au descoperit încă cinci cioburi. Vedeta a mărturisit că a rămas cu cicatrici, foarte aproape de zona ochilor.

„Doar ce am venit de la ecografie şi mi-au descoperit încă 5 cioburi, la un an jumătate de la accident, după ce am scos alte 4. Vă zic fiindcă mă tot întrebaţi ce am lângă ochi: cicatrici”, scria Mira pe Instagram.

Mira a ramas cu sechele dupa accident
Mira a ramas cu sechele dupa accident

„Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă”

Autoturismul în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației a fost implicată într-un accident pe DN7. Un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus, potrivit IPJ Vâlcea.

Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului și toți artiștii au fost transportați de urgență la spital. Mira a suferit o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre. Cântăreața a mărturisit că va avea probleme la coloană toată viața.

„Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă. Am şi acum probleme la nas. Sunt într-o perioadă de fizioterapie. Cam atât pot face pentru coloană, pentru că nu se poate interveni chirurgical.

Ziua rezist, dar noaptea iau pastile contra durerilor şi pentru a putea dormi. Veştile bune sunt că pot să merg”, spunea Mira pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...