Cadoul neobişnuit primit de Carmen de la Sălciua. A postat totul pe Instagram, spre mirarea fanilor

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 09:20
Cadoul neobişnuit primit de Carmen de la Sălciua. A postat totul pe Instagram, spre mirarea fanilor

Carmen de la Sălciua are parte de un succes uriaș pe plan muzical și chiar dacă nu are o relație, vedeta se bucură din plin de atenţia şi aprecierea fanilor. Recent, celebra cântăreață a primit un cadou inedit de care artista a fost foarte impresionată.

Ce cadou neobișnuit a primit Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere de la noi din țară. Cântăreața are o voce deosebită și reușește să facă o atmosferă senzațională la fiecare eveniment la care este invitată să cânte. De asemenea, artista se poate lăuda cu un trup de invidiat și cu un chip angelic, așa că nici nu e de mirare că este iubită și apreciată de atâția oameni.

Admiratorii săi o susțin de fiecare dată și îi transmit cuvinte frumoase. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua e asaltată și cu cadouri. Recent, vedeta le-a arătat internauților ce dar neobișnuit a primit. Aceștia au rămas uimiți când au văzut despre ce e vorba. Cântăreața a primit un jambon personalizat cu numele ei. Da, ai auzit bine! Iată cum arată și ce a scris artista pe rețeaua de socializare.

„Favoritul gurmanzilor! Jambonul crud uscat este o delicatesă culinară de excepție și nu doar atât ..este produs cu multă răbdare, muncă și timp îndelungat de maturare…

Cei de la @casa_jamonului sunt extrem de perfecționiști chiar zilele trecute m-am întâlnit cu dânșii la un eveniment și aveau un colțișor cu produse tradiționale unde lumea se înghesuia pur și simplu !

Vă mulțumesc pentru această atenție personalizată si celor care vă urmăresc pe voi sau pe mine dacă încă nu ați gustat aceasta delicatesă va Invit sa o faceți!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Carmen de la Salciua a primit un cadou inedit
Carmen de la Salciua a primit un cadou inedit

Ce spune Carmen de la Sălciua despre o nouă relaţie

Carmen de la Sălciua comunică foarte des cu fanii săi. Recent, internauții au întrebat-o dacă încă este singură. Vedeta a profitat de ocazie și a lămurit totul. Iată ce a spus artista despre o nouă relație.

„Cuvântul ăsta, încă, sună ca și cum să fii singur este o boală! Sunt singură, sunt curtată și voi alege la momentul potrivit omul potrivit pentru sufletul meu.

Vine o vreme când deschizi ochii și își dai seama ce meriți și atunci aștepți să dai o șansă celui care merită cu adevărat să intre în lumea ta”, a precizat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...