Accident rutier grav pe DN 19, unde un autobuz cu 23 de persoane s-a răsturnat. 12 victime sunt în curs de evaluare VIDEO

Elena Avramescu 09.09.2021, 14:52

Pe DN 19, mai precis între Valea lui Mihai și Curtuișeni s-a petrecut un accident rutier grav, unde un autobuz s-a răsturnat.

Accident rutier grav pe DN 19. Un autobuz s-a răsturnat

UPDATE 14:50 S-a aflat ulterior că în accidentul rutier au fost implicate 23 de persoane, dintre care 12 victime în curs de evaluare, însă conștiente. În acest sens, planul roșu de intervenție a fost dezactivat. Autobuzul s-a răsturnat într-un şanţ, iar nouă persoane au fost ușor rănite în urma accidentului.

La ora 13,57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. (…)

Nu s-au înregistrat decese şi nici cazuri grave, cele nouă victime fiind rănite uşor, unele refuzând internarea în spital. Acum aterizează şi elicopterele şi medicii reevaluează cazurile, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Crişana” al judeţului Bihor, Camelia Roşca.

Conform informațiilor date de Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, apelul 112 a fost făcut la ora 13,55, iar în accidentul rutier a fost implicat un singur autovehicul, chiar autobuzul care s-a răsturnat într-un şanţ.

Poliţiştii rutieri urmează să facă cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

Știre inițială În aceste momente, la nivelul județului Bihor a fost activat planul roșu de intervenție cu scopul de a se gestiona cât mai eficient evenimentul. La fața locului acționează 2 mașini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 9 ambulanțe SMURD.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...