Ce s-a ales de conacul regretatului Ion Dolănescu. Dragoş, fiul artistului, recunoaşte: „Nu am bani”

Ana Anitoiu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 18:40

Regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu a lăsat o avere uriașă în urmă, una pentru care cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș, s-au luptat în instanță timp de mai mulți ani. Conacul artistului a ajuns la cel din urmă, care a dezvăluit ce s-a ales de acesta.

Conacul lui Ion Dolănescu a ajuns la Dragoș, după o lungă luptă în instanță

Ion Dolănescu s-a stins din viață la data de 19 martie 2009, în urma unui infarct. Apoi, timp de opt ani, până în 2017, cei doi fii ai săi s-au luptat în instanță pentru averea lui de un milion de euro. Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, unde speră să ajungă președinte, a câștigat vila pe care tatăl său o avea în Sinaia, în valoare de 250.000 de euro.

De cealaltă parte, Ionuț Dolănescu a obținut casa din strada Caimatei, evaluată la 685.000 de euro, precum și drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro. Cei doi frați au mai avut de împărțit casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, casa şi terenul din Strada Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, precum și câteva terenuri în Tunari, evaluate la 61.000 de euro.

Ce s-a ales de conacul regretatului Ion Dolanescu. Dragos, fiul artistului, recunoaste
Ion Dolanescu

Ce s-a ales de conacul lui Ion Dolănescu

Acum, Dragoș Dolănescu a dezvăluit ce s-a ales de conacul tatălui său din Sinaia. În timp ce fratele lui s-a mutat alăturie de soție și cei trei copii ai lor în casa din Strada Caimatei, unde a trăit artistul, Dragoș a luat o altă decizie cu privire la vila în care cântărețul organiza petreceri.

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate. Este vorba despre un român stabilit în America, el dorește să o cumpere. Este foarte încântat de imobilul cu 15 camere și grădină, cu atât mai mult cu cât a îndrăgit și muzica tatălui meu. O să o vând cu 500.000 de euro, este foarte spațioasă, se poate transforma într-un han.”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit Playtech.ro.

Ce planuri mari are Dragoș Dolănescu

De asemenea, Dragoș Dolănescu a dezvăluit ce planuri mari are pentru următoarea perioadă. În ciuda faptului că este politician în Costa Rica, fiul regretatului artist nu deține acolo o proprietate personală, ci locuiește cu chirie. Astfel, s-a hotărât deja ce va face cu banii proveniți din vânzarea vilei din Sinaia.

”Locuiesc cu chirie, cu soția și cu băieții mei, Ion și Darius. Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case și celor trei copii ai mei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...