EXCLUSIV

Dragoș Dolănescu, dezvăluiri despre fiul a cărui mamă a murit la trei zile de la naștere. ”A fost mare durere”. Cine l-a crescut pe nepotul lui Ion Dolănescu

Dorina Alexandrescu 26.04.2021, 17:02

Dragoș Dolănescu, deputat din 2018 din Costa Rica, țară în care locuiește, are trei copii superbi, cu trei femei. Acesta ne-a povestit despre moștenitorii lui, inclusiv despre fiul cel mare, care a rămas fără mămică la doar trei zile după ce a venit pe lume. Băiatul a fost crescut de mama lui Dragoș, Margarita Valenciano, ultima mare dragoste a regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu: ”Ei îi zice mamă fiul meu!”, ne-a spus Dragoș Dolănescu, în interviul exclusiv, pentru impact.ro.

Dragoș Dolănescu: ”Iubita mea a murit la nașterea lui Ion. A fost o mare tragedie, o mare durere. A făcut septicemie”

Dragoș Dolănescu (44 de ani) are trei copii cu care se mândrește. Primul băiat, Ion, acum în vârstă de 16 ani și jumătate, este blond, cu ochii albaștri, bun de reclamă, seamănă leit cu mama lui. Venirea lui pe lume a adus multă bucurie în familia lui Dragoș, în noiembrie 2004, însă, după doar trei zile de la marele eveniment, mama băiatului a s-a stins din viață. Bebelușul a fost luat, inițial, de părinții femeii, în Spania, ca, mai apoi, Dragoș Dolănescu, sprijinit de mama lui, Margarita Valenciano, să câștige în instanță custodia bebelușului.

Dragoș Dolănescu are amintiri dureroase, din acea vreme: ”Iubita mea a murit la nașterea lui Ion. A fost o mare tragedie, o mare durere. A făcut septicemie și s-a dus. Am rămas singur cu un bebeluș de numai câteva zile. Mama m-a sprijinit enorm”, a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru impact.ro.

Dragos Dolanescu
Dragos Dolanescu alaturi de sotia lui si de cei doi fii ai sai

Dragoș: ”Fiul meu cel mare a fost crescut de mama mea, după moartea iubitei mele”

Dragoș Dolînescu ne-a mai povestit: ”Ion este un copil cuminte. Este foarte sensibil. A fost crescut de mama mea. Ei i-a spus mama, în toți acești ani! Dar și Melissa, soția mea, este foarte atentă cu Ion, căci îi lipsește mama. Iubita mea din Spania a apucat să îl vadă pe Ion înainte să se stingă din viață. Spunea despre el că este frumos ca un prinț! În toamnă, Ion împlinește 17 ani și în 2022 se va înscrie la facultate. Își dorește să studieze la Facultatea de Informatică. Asta este ceea ce îi place lui cel mai mult, dar este foarte talentat și la desen, merge la cursuri de artă, dar nu numai.

Să intre la facultatea aceasta este foarte greu, trebuie să aibă o notă foarte mare. Bine, fiul meu, Ion, este de nota 10, dar acum trebuie să învețe și mai mult. Nu are iubite, a avut, dar acum se concentrează mai mult pe școală”, ne-a declarat Dragoș Dolănescu, despre fiul său cel mare.

Dragoș mai are un fiu năzdrăvan și o fiică studentă

Dar Dragoș ne-a mai dezvăluit câteva lucruri și despre ceilalți doi copii ai lui. Mezinul familiei, băiatul pe care îl are cu actuala soție, Melissa, are 10 ani și este un năzdrăvan: ”Și Darius a moștenit ceva din familia Dolănescu, gropițele din obraji sunt ale lui tata. Darius este în clasa a Vl-a. A crescut și el, este tare lipicios”. Dar Dragoș Dolănescu e mândru și de fiica lui, în vârstă de 23 de ani, Maria de Jesus, studentă. Cu toți cei trei copii, Dragoș a venit în România în 2011, dar și cu actuala parteneră de viață, la botezul băiețelului mic, Darius.

În ceea ce îi privește pe bunicii lui fiului cel mare, sunt medici de profesie, și sunt foarte atașați de nepotul lor orfan de mamă: ”Am lăsat de la noi, pentru Ion. Am considerat că e bine ca el să-și cunoască bunicii”. Margarita Valenciano, fosta iubită a lui Ion Dolănescu, l-a crescut pe nepotul ei ca pe propriul fiu. Femeia a absolvit Facultatea de Medicină la Cluj, iar mai apoi a fost director de spital, în Costa Rica, țară în care acum deține propriul cabinet medical.

Urmăriți Impact.ro și pe