Gestul disperat făcut de Ioniţă de la Clejani pentru a scăpa de scandalul cu Fulgy: “L-am rupt şi l-am aruncat în gunoi”

Ana Anitoiu 14.06.2021, 20:33

Ioniţă de la Clejani a făcut un gest disperat pentru a scăpa de scandalul cu fiul său, Fulgy. Artistul a dezvăluit ce decizie a luat pentru ca tânărul să se întoarcă pe calea cea bună și a explicat motivul pentru care el a început să facă derapaj după derapaj.

Ioniţă de la Clejani, despre cum îl va disciplina pe Fulgy

Artistul i-a luat din nou apărarea fiului său, venind cu o explicație pentru comportamentul său scandalos, dar a anunțat și că are de gând să îl disciplineze. Ioniță de la Clejani a spus că nu îi va mai oferi lui Fulgy unele lucruri.

”El va înțelege din greșelile pe care le face pentru că eu, ca și tată n-o să-l ajut să facă ceea ce a făcut. Va avea niște restricții de la mine foarte tari. Eu ți-am oferit foarte multe lucruri pe care nu ți le mai ofer… aici este rolul meu.(…) Acest copil nu a fost pregătit pentru jungla de afară. Și n-a știut să discearnă cine îi vrea binele și cine îi vrea răul. Aici trebuie să știi să-ți alegi prietenii… Experiența n-ai cum s-o ai la 21-22 de ani. Vin ăia, te pupă, te lingușesc, lasă-l pe tata că-mi pune numai condiții, mai bine cu ăștia aici”, a spus Ioniță de la Clejani la emisiunea Exclusiv VIP.

Gestul disperat facut de Ionita de la Clejani pentru a scapa de scandalul cu Fulgy
Fulgy si Ionita de la Clejani

Ce gest disperat a făcut Ioniţă de la Clejani

Ioniță de la Clejani a dezvăluit și că a făcut un gest disperat, în urma scandalului pe care l-a provocat fiul său, după ce a fost prins drogat la volan și după ce a amenințat mai multe persoane. Exasperat de numărul de vizite la locuința lui, artistul a smuls interfonul de la poarta vilei sale și l-a aruncat la gunoi. Vezi AICI cu cât a crescut tariful Clejanilor după problemele iscate de Fulgy!

”Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a spus Ioniță de la Clejani, care și-a reclamat anterior fiul la poliție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...