EXCLUSIV

Fulgy, fiul Clejanilor, și-a amenințat sora vitregă cu moartea. Femeia e în stare de șoc. Ce are de gând să facă. EXCLUSIV

Oana Pascaru 10.06.2021, 14:58

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, se ține numai de scandaluri. Depășiți de situație, celebrii lui părinți au apelat la ajutorul Poliției, pentru a-l tempera. Fulgy a amenințat cu moartea mai multe persoane, printre ele numărându-se și sora lui cea mare, Ramona, pe care, cândva, o ajutase cu suma de 50.000 de euro. Femeia se află în stare de șoc: ”Voi merge la Poliție!”,  a spus ea, pentru impact.ro.

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, amenințată cu moartea de Fulgy. Ce vrea să facă femeia

Ionița și Viorica de la Clejani sunt disperați din cauza comportamentului agresiv al fiului lor, Fulgy, care, zilele trecute, a amenințat cu moartea mai multe persoane, inclusiv pe sora lui cea mare, Ramona de la Clejani.

”Copiii nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Antena 1.

Ramona, fiica lui Ionita de la Clejani
Ramona, fiica lui Ionita de la Clejani

”Am fost amenințată pe Facebook că îmi omoară copiii”.

“Am fost amenințată pe Facebook că îmi omoară copiii, nu știu exact de cine, era contul de Facebook al fratelului meu vitreg, Fulgy. Așa că doresc să fac o sesizare. În cazul în care se întâmplă ceva rău vreau să știți de mine și de familia mea. Voi merge și la Poliție.

Amenințările au fost făcute de pe contul fratelui meu vitreg. Sper totuși să fie vorba de marketing și să nu fie reală amenințarea, mă tem pentru viața copiilor mei. Nu vreau să fac plângere pe numele lui, vreau doar să fac o sesizare la Poliție, nu știu dacă a fost el, nu vreau să vorbesc acum aiurea. Am blocat pagina de Facebook, după acele înjurături”, ne-a spus Raomna astăzi.

Ramona îl susține pe Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani are parte de susținere din partea fiicei sale, Ramona, pe care însă mulți ani a dat-o uitării, lăsând-o doar în grija mamei.

“Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Ramona de la Clejani: ”Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri!”

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, ne-a precizat Ramona, la începutul scandalului declanșat în celebra familie.