Simona Halep radiază de fericire: “Am plecat la un drum frumos. Inelul îl port cu mândrie şi plăcere”. Preţul fabulos pe care l-a plătit Toni Iuruc pentru bijuterie

Ana Anitoiu 11.06.2021, 17:16

Simona Halep radiază de fericire, după ce partenerul ei, Toni Iuruc, a cerut-o în căsătorie cu un inel de logodnă impresionant. Iată ce preț fabulos a plătit omul de afaceri pentru bijuteria specială pe care i-a oferit-o sportivei.

Simona Halep, despre logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep a spus că momentul în care Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie a fost unul deosebit, deși nu se aștepta la acest lucru. Jucătoarea de tenis este încântată de inelul pe care omul de afaceri l-a ales pentru ea și spus că a plecat alături de el ”la un drum frumos”.

„E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r.) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus Simona Halep.

Simona Halep radiaza de fericire. Pretul pe care l-a platit Toni Iuruc pentru bijuterie
Simona Halep, cu inelul de logodna si cu Toni Iuruc

Cât a costat inelul cu care Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep

Toni Iuruc a ales cu grijă inelul pe care i l-a oferit partenerei lui. Omul de afaceri a optat pentru o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu un diamant pătrat. Simona Halep s-a fotografiat purtând inelul de logodnă, cu un zâmbet larg pe față.

De altfel, Toni Iuruc nu s-a uitat la bani atunci când a ales inelul de logodnă pentru Simona Halep. Omul de afaceri are un complex rezidenţial în Bucureşti şi câştigă lunar câte 20.000 de euro doar din chirii, așa că banii nu sunt o problemă pentru el. Viitorul soț al sportivei a cheltuit 24 de mii de euro pe bijuteria specială.

Logodnicul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Căsătoria cu Simona Halep va fi cea de-a treia nuntă pentru Toni Iuruc. Ultima dată, omul de afaceri a ajuns în fața altarului în toamna anului 2018, după o relație de doi ani cu o femeie. Căsnicia lor a durat doar 10 luni.

Înainte, însă, Toni Iuruc a mai fost căsătorit cu o femeie. Acea încercare a sa de a-și întemeia o familie  eșuat, iar motivul ar fi fost infidelitatea partenerei lui. Se pare că Simona Halep nu are nicio problemă cu trecutul logodnicului ei, cu care s-a mutat într-o vilă pe care au renovat-o împreună în zona Primăverii. Acolo, o casă costă cam cât 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc. Vezi AICI detalii despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...