Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. S-a aflat câţi bani trebuie să pună invitaţii în plic şi cine vor fi naşii

Stan Filon 11.06.2021, 12:00
Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. S-a aflat câţi bani trebuie să pună invitaţii în plic şi cine vor fi naşii

Mulți români se întreabă când va avea loc nunta Simonei Halep cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Sportiva a fost cerută în căsătorie și a acceptat pe loc. Mai mult decât atât, fostul nr. 1 WTA a împărtășit fanilor săi de pe rețelele de socializare o fotografie cu inelul de logodnă.

Când va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare purtând inelul de logodnă primit de la viitorul său soț, Toni Iuruc. Sportiva are un zâmbet larg pe față și radiază pur și simplu de fericire. Acum s-a aflat și faptul că pregătirile pentru nuntă au fost începute deja!

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc la Constanța, iar nașii vor veni din partea mirelui, așa cum este obiceiul la machidoni. S-a aflat și la ce bani se alteaptă să fie puși în plic la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Banii vo veni în funcție de rudenia mesenilor cu fericiții miri.

Cand va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc
Cand va avea loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Câți bani vor primii tinerii însurăței de la meseni

“Rudele de gradul doi vor da intre 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om. Daca esti ruda cu acea persoana care se casatoreste este obligatoriu sa participi la sarbatoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoana din apropierea Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut cunoștință prima dată într-un club din Mamaia. A fost dragoste la prima vedere. Toni este rudă cu patronul clubului respectiv și și-a făcut curaj pentru a face primul pas. Prima dată s-au afișat în anul 2019, imediat după ce Simona Halep a câștigat în premieră legendarul turneu de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut în finală de Serena Williams.

Cei doi ar fi vrut să se căsătorească încă de anul trecut, însă pandemia de coronavirus le-a pus bețe-n roate. Chiar dacă totul pare numai lapte și miere în familia Simonei Halep, lucrurile se pare că nu stau chiar așa. Familia Simonei Halep nu prea a fost de acord cu relația fiicei sale, deoarece Toni Iuruc a mai fost însurat de două ori și este cu 13 ani mai mare decât Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI