Declarație surprinzătoare a Simonei Halep despre Roland Garros. Pe cine vede învingătoare în acest an

Gabriel Peneș 11.06.2021, 15:16

Declarație surprinzătoare a Simonei Halep despre Roland Garros. Aflată în pauza impusă de accidentarea de la Roma, din 12 mai, numărul 3 mondial își continuă antrenamentele și recuperarea. Deși nu a putut participa la turneul ei favorit, campioana din 2018 de pe zgura pariziană are o favorită pentru câștigarea acestei ediții. Halep și-a anunțat deja participarea la turneul de la Bad Homburg, din Germania, ce va începe pe 20 iunie.

Declarație surprinzătoare a Simonei Halep despre Roland Garros

Simona Halep a lipsit de la ediția din acest an de la Roland Garros. Ea s-a accidentat în turneul de la Roma, pe 12 mai, și n-a mai putut lua parte la competiția ei favorită. Însă, jucătoarea din Constanța n-a pierdut timpul. S-a recuperat exemplar și și-a reluat antrenamentele mai devreme decât credeau mulți. În plus, ea și-a anunțat și logodna cu Toni Iuruc, bărbatul cu care o relație de ceva timp. Halep a vorbit, vineri, cu presa, despre problemele pe care le-a avut, despre participarea la Jocurile Olimpice, dar și despre actuala ediție a Roland Garrosului. Ea și-a anunțat chiar și favorita pentru câștigarea trofeului, chiar dacă a mărturisit că a urmărit doar vreo două ore din întregul turneu. Ultimul act al probei feminine se va disputa între rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (29 de ani, 32 WTA) și jucătoarea cehă Barbora Krejcikova (25 de ani, 33 WTA).

Nu prea m-am uitat la Roland Garros, cred că în total vreo două ore, dar mă bucur pentru jucătoarele care joacă finală. Au muncit toată viață pentru asta. Cred că Anastasia chiar merită să câștige să ia trofeul, am jucat împreună încă din perioada junioratului”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

Pe cine vede învingătoare în acest an

Halep a mărturisit că încă are de recuperat până să ajungă la un nivel de joc ridicat, dar e bucuorasă că nu mai are dureri. Ea a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă în timpul partidei contra Angeliqei Kerber, în turneul de la Roma

Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă” a spus Simona Halep, conform sursei citate

În privința Jocurilor Olimpice, Halep încă nu știe dacă va lua startul și în probele de dublu. România are 3 jucătoare pe tabloul de simplu feminin și ar putea alinia și două perechi la dublu feminin. În privința dublului mixt, încă nu e clar dacă Horia Tecău – eliminat în sferturi la Roland Garros, la dublu masculin – va îndeplini criteriile pentru participare.

Orice se poate. Nu știu dacă Horia (n.r. – Horia Tecău) o să se califice, pentru că trebuia să facă finală la Roland Garros, dar nu am apucat să vorbesc cu el încă. Dacă va veni Irina (n.r. – Irina Begu), o să joc cu ea la dublu,” a mai spus Halep, citată de aceeași sursă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....