Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă

Nicu Stan 10.06.2021, 15:46
Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă. Sportiva este în al nouălea cer.

Simona Halep a primit inelul de logodnă. Sportiva a spus ”DA” și este în culmea fericirii

Simona Halep este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Este fericire mare în casa Simonei Halep după ce aceasta a primit inelul de logdnă de la omul de afaceri Toni Iuruc. Simona Halep a acceptat pe loc.

Simona Halep si Toni Iuruc au început în urma cu cîțiva ani relația de dragoste cu Toni Iuruc, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. Acum, lucrurile au înaintat și cei doi urmează să-și oficializeze relația cât de curând. Chiar dacă părinții Simonei Halep nu prea au fost de acord la început cu relația ei cu Toni Iuruc, într-un final au acceptat și acum sunt foarte fericiți pentru fiica lor.

Simona Halep a primit inelul de logodna
Simona Halep a primit inelul de logodna

Cine este Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, este un om de afaceri machedon și este 13 ani mai în vârstă ca sportiva. În plus, acesta este divorțat, având încă două căsătorii la activ, lucru care nu le-a convenit părinților Simonei Halep la început. Toni Iuruc, 42 de ani, este milionar și are mai multe afaceri în domeniul imobiliar, scrie ziare.com.

Cei doi îndrăgostiți au apărut prima dată împreună după finala câștigată de Simona Halep la Wimbledon, în anul 2019. Deși de atunci s-au afișat de mai multe ori împreună, cei doi vor și chiar reușesc să își țină relația departe de ochii lumii.

Ce-și dorește Simona Halep

Simona Halep, mai acum ceva timp, vorbea despre viața personală, despre planurile de viitor și despre ce își dorește să mai facă.

”Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, spunea Simona Halep.

Când va face Simona Halep nuntă

Sunt șanse ca sportiva să facă nunta chiar anul acesta, dacă pandemia de coronavirus va permite asta.

” Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se va întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, spunea un apropiat al Simonei Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe