Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit pe Instagram. A înjurat fără nicio jenă. Cine este vedeta pe care Querida a jignit-o în ultimul hal

Ana Anitoiu 08.06.2021, 17:46

Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit pe Instagram și a înjurat fără nicio jenă, după ce una dintre vedetele cu care a intrat recent în conflict a enervat-o la culme. Actrița nu s-a mai putut abține și a jignit-o în ultimul hal pe noua ei rivală.

Oana Zăvoranu, atacată de o vedetă

Zăvo a început în urmă cu ceva timp un război împotriva influencerilor din România, iar recent lucrurile au escaladat, când în ecuație a apărut Denisa Flicea, soția lui Flick. Vedeta a luat-o la rost pe actriță și i-a propus să o programeze pentru o oră de consiliere în dezvoltare personală contra-cost, precizând că actrița reprezintă un ”caz grav” și că în afară de scandaluri, altceva nu o reprezintă.

”În calitate de consilier în dezvoltare persoană, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocăngeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani. Avem de-a face cu un caz grav. E plină de frustări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are. În afară de scandaluri, nu o reprezintă altceva. Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal cu cel al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă.”, a spus Denisa Filcea despre Oana Zăvoranu, la emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Oana Zavoranu s-a dezlantuit pe Instagram. A injurat fara nicio jena
Oana Zavoranu

Cum s-a dezlănțuit Oana Zăvoranu pe Instagram

La rândul ei, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit, după ce a fost întrebată de către fani într-un live pe Instagram despre Flick și soția lui, Denisa Filcea, care a câștigat Miss Planet în anul 2019. Actrița nu s-a poticnit să își aleagă cuvintele.

”Vă rog din suflet, de gândaci de bucătărie și de ploșnițe nu discut, nu mă interesează ce zic alienații despre mine. Mă p!$ pe ei. Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, reacție după ce Pepe a numit-o ”cea mai mare greșeală din viața lui”

Recent, Oana Zăvoranu a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță și a făcut mai multe declarații la adresa lui Pepe. Printre acestea s-a numărat faptul că a ajuns să îl înșele pentru că nu îl mai iubea, precum și faptul că a făcut un compromis uriaș în carieră din cauza lui. În urma acestui interviu, cântărețul a numit-o pe actriță ”cea mai mare greșeală din viața lui”. Și cum o astfel de declarație nu putea rămâne fără un răspuns, Querida a reacționat:

”Legendele nu mor niciodată! Iar podcastul cu Măruță a demonstrat că doi oameni puternici și șmecheri pot trece peste orice dușmănii și războaie, chiar dacă unii ne-ar fi vrut la cuțite pe viață! Cătălin Măruță și cu mine am reușit să facem din această întâlnire un moment care să rămână în istoria showbizului! Că venise vremea și pentru lucruri bune, după atâția ani de mizerii forțate și induse de diverse personaje care s-au folosit de momentele grele din viața mea pentru a-și crește imaginea sau pentru a face un bănuț în plus! Nu mă dezic de nimic din ce am spus sau făcut în trecut, dar morții cu morții, viii cu viii! Life goes on! Pe șmecherie și finețe! Vă pupă Oana Boss!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...