Oana Zăvoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui: “Morţii cu morţii, viii cu viii”

Ioana Bucur 07.06.2021, 15:26
Oana Zăvoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui: “Morţii cu morţii, viii cu viii”

Cuvintele bărbatului care i-a fost soț timp de cinci ani au atins o coardă sensibilă. Oana Zăvoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui. De ce a ajuns bruneta să spună „Morții cu morții, viii cu viii”.

Oana Zavoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui

Podcastul este noul teren neutru în care se dizolvă secrete și mistere vechi ale showbiz-ului românesc. Chiar dacă au trecut ani buni de când divorțul lor s-a finalizat, Oana Zăvoranu și Pepe încă au reproșuri dure să-și arunce.

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Pepe a fost provocat să vorbească despre căsnicia cu Raluca Pastramă, dar și despre cea cu Oana Zăvoranu.

„Mie mi se pare că dau totul într-o relație. Ca orice om, fac greșeli, ca orice bărbat, am și scăpări. Dar, din punctul meu de vedere, întotdeauna am protejat familia. Familia contează, a contat și va conta pentru mine toată viața, mai mult decât orice pe lumea asta.

Am avut o căsnicie extrem de frumoasă cu Raluca. Avem doi copii. Am mai avut repetiții înainte, să văd cum e (n.r. – să fii căsătorit). Când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am fost eu. Atâta timp cât se discută civilizat, pot să stau de vorbă, când n-ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă, pentru că degenerează”, a spus Pepe, după ce a fost întrebat cum este într-o relație.

Artistul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă nu a ratat ocazia să trimită câteva săgeți otrăvite către brunetă, „răsplată” pentru comentariile făcute de ea în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

„De ce să-i dau cuiva ocazia să mă enerveze spunând tâmpenii. Eu sunt genul de om care, dacă am apucat să spun «stop, nu te mai bag în seamă», nu te mai bag în seamă. În cazul în speță (n.r.- fostul mariaj cu Oana), nici măcar nu vreau să stau de vorbă. Nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că o invit eu, că am vorbit despre ea. Vorbește prost de ani de zile. Știi de ce? Din frustrare. Tocmai că nu îi mai răspund. Mie mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea.

Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar probabil că am învățat foarte multe din greșeala asta. Tocmai de-asta nu mai vreau să am de-a face cu ea. (…) Nu am nevoie de aplauze, dar nu mă ataca. Nu a fost să fie, nu a fost să fie. Numai tâmpenii spune”, a adăugat Pepe.

Oana Zăvoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui
Oana Zăvoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui

„Morții cu morții, viii cu viii”

Oana Zavoranu, reacţie după ce Pepe a spus că a fost greşeala vieţii lui. Cum era de așteptat, răspunsul brunetei nu a întârziat să apară. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, a explicat că nu se dezice de nimic din ce a spus sau a făcut în trecut:

„Legendele nu mor niciodată! Iar podcastul cu Măruță a demonstrat că doi oameni puternici și șmecheri pot trece peste orice dușmănii și războaie, chiar dacă unii ne-ar fi vrut la cuțite pe viață! @catalin_maruta și cu mine am reușit să facem din această întâlnire un moment care să rămâmă în istoria showbizului! Că venise vremea și pentru lucruri bune, după atîția ani de mizerii forțate și induse de diverse personaje care s-au folosit de momentele grele din viața mea pentru a-și crește imaginea sau pentru a face un bănuț în plus! Nu mă dezic de nimic din ce am spus sau făcut în trecut, dar morții cu morții, viii cu viii! Life goes on! Pe șmecherie și finețe! Vă pupă Oana Boss!”, a scris Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe